Search

Tid: 30 – 60 min

Varm kyllingecitronsalat

Varm kyllingecitronsalat TILBEREDNING: Riv den gule skal af en citron og pres saften ned i en røreskål. Rens chilien for frø, skær den i strimler og bland chilistrimler, Hermesetas Drys-Let og krydderier sammen med revet citronskal og saft. Læg kyllingefileterne i skålen, rør rundt og lad marinere i 30-60 minutter ved stuetemperatur. Rør dressing-ingredienserne sammen. […]

Læs mere

Påskekager

Påskekager TILBEREDNING: Forvarm ovnen til 190°C/gas: trin 5. Bland margarine og Hermesetas Drys-Let sammen, indtil det er let og luftigt. Bland næsten hele ægget i, gem lidt til glasur, sammen med citronskallen. Tilsæt mel, salt og natron. Tilsæt til sidst korender og de kandiserede frugtskaller og bland til en blød, men ikke klæbrig dej. Hæld […]

Læs mere

Mince Pies

Engelska julpajer TILLAGNING: Si mel til dejen ned i en skål, tilsæt det fedtfattige fedtstof og bland det, indtil det er ensartet. Rør Hermesetas Drys-Let ind, og bind derefter ingredienserne sammen med koldt vand, så det bliver en temmelig fast dej. Ælt dejen let på et melet arbejdsbord. Pak derefter dejen ind i film og […]

Læs mere

Makroner

Makroner TILBEREDNING: Forvarm ovnen til 180C. Afmål mandelmel, kokos og Hermesetas Drys-Let i en røreskål. Hæld gradvist æggehviderne i skålen, sammen med vandet, og bland, så der opnås en let glat og fast blanding. Forbered en bageplade med bagepapir og form makronerne med en ske af blandingen. Top hver makron med en hel smuttet mandel […]

Læs mere

Formbagt Brød

Formbagt Brød TILBEREDNING: Blandingen kraftigt i 2 minutter, tilsæt derefter olien og resten af melet. Ælt, indtil dejen er spændstig. Dæk dejen til og lad den hæve til dobbelt højde. Opdel den hævede dej i to stykker, rul dejstykkerne en smule og læg dem i brødformene. Dæk dem til og lad dejen hæve. Pensl brødene […]

Læs mere

Bærtrifli

Bærtrifli TILBEREDNING: Forvarm ovnen til 190ºC (gas: trin 5) og læg 6 papirbageforme i en muffinform. Bland margarine og Hermesetas Drys-Let sammen. Tilsæt ægget med lidt af melet og bland. Si resten af melet og bagepulver sammen og vend det i blandingen. Fordel massen i bageformene og bag i 15 minutter, indtil kagerne er brune […]

Læs mere

Banankage

Banankaka TILBEREDNING: Til aflang bageform (ca. 24cm x 8cm) smurt med smør. Vaniljestangens korn kradses ud og røres sammen med smør og halvdelen af Hermesetas Drys-Let. I en anden skål blandes æggene med den anden halvdel af Hermesetas Drys-Let til en luftig masse med skumkonsistens. Begge skåles indhold blandes og røres grundigt sammen. Mel og […]

Læs mere

Bærtærte

Bærtærte TILBEREDNING: Hæld den (42 °C) varme mælk i dejskålen. Bland tørgær, salt, stødt kardemomme og Hermesetas Drys-Let i mælken. Gem et par spsk. mel til dejblanding. Tilsæt halvdelen af melet, og omrør dejen grundigt. Tilsæt smeltet fedt og resten af melet, og bland det til en blød dej, som nemt kan trækkes væk fra […]

Læs mere

Citrusfirkanter

Citrusfirkanter TILBEREDNING: Forvarm ovnen til 190°C/gas trin 5. Smør en 28cm x 18 cm rouladeplade let, og læg bagepapir i bunden. Rør fedtstoffet og Hermesetas Drys-Let sammen til en creme. Sigt melet sammen med bagepulveret. Hæld æggene i gradvis, og tilføj lidt mel sammen med dem. Tilsæt resten af melet sammen med revet skal fra […]

Læs mere

Abrikossouffle

Abrikossouffle TILBEREDNING: Læg abrikoser og revet appelsinskal i en gryde med 450 ml vand og pocher forsigtigt frugten i 30 minutter, indtil den er blød. Imens lægges husblassen i en lille skål. Hæld appelsinsaften over og lad det ligge i blød. Når frugten er blød tilsættes den udblødte husblas. Rør rundt, indtil alt er opløst, […]

Læs mere