Search

Tid: 30 – 60 min

Æble og Blåbær Muffins

Æble og Blåbær Muffins TILBEREDNING: Forvarm ovnen til 180°C Bland smør, vaniljeessens og 8 teskefulde Hermesetas Drys-Let i en røreskål og rør sammen indtil massen er let og luftig. Slå æggene ud i blandingen, et ad gangen. Si mel og bagepulver og rør det ind i blandingen sammen med mælken. Del 2/3 af dejen ud […]

Læs mere

Sommersuppe

Sommersuppe TILBEREDNING: Hak og skræl grøntsagerne. Læg gulerødderne og kartoflerne i en gryde og læg blomkålen, som er skåret i store stykker, oven på dem. Tilsæt vand, smuldrede grøntsagsbouillon-terninger, laurbærblade og peberkorn. Kog i cirka 20 minutter. Tilsæt kaffefløde, Hermesetas Drys-Let, ærter og spinat. Opvarm, indtil suppen koger. Tilsæt de grønne løg og smør. Dæk […]

Læs mere

Kirsebær/chokolade-soufflé

Kirsebær/chokolade-soufflé TILBEREDNING: Afmål mel, kakaopulver, æggeblommer og mælk ned i gryden. Opvarm blandingen ved svag varme og konstant omrøring. Lad den nænsomt simre i et par minutter. Læg låg på gryden, og lad indholdet køle af. Hermesetas Drys-Let i souffleen, og rør rundt, indtil blandingen er lind. Fordel kirsebærrene i souffléformene, og drys Hermesetas Drys-Let […]

Læs mere

Chokolade-is med hindebær-creme

Chokolade-is med hindebær-creme TILBEREDNING: Lækker sukkerfri is med mørk chokolade, serveret med lækker hindbær-creme. Chokolade-is: Pisk æggeblommerne og Hermesetas Drys-Let, indtil det er en luftig og hvid pasta. Bland og rør flødeosten i blandingen. Pisk æggehviderne til stift skum. Pisk fløden. Bland al fløden og den hakkede, mørke chokolade i æggeblandingen. Hæld de piskede æggehvider […]

Læs mere

Chokoladefondant med chokolademousse

Chokoladefondant med chokolademousse TILBEREDNING: Chokoladefondant: Chokolade og smør smeltes over vandbad. Hermesetas Drys-Let og æg piskes hvidt og monteres med sigtet hvedemel. De to masser vendes sammen og hældes i muffinsforme. Bages ca. 8 minutter ved 180º C. Mousse: Chokoladen smeltes over vandbad. Æg og Hermesetas Drys-Let røres sammen. Fløden piske let. Æggemasse vendes i […]

Læs mere

Chokolade-Crisps

Chokolade-Crisps TILBEREDNING: Forvarm ovnen til 180C/gas: trin 4. Blødgør det fedtfattige fedtstof og tilsæt Hermesetas Drys-Let. Rør det sammen til en let og luftig creme. Tilsæt ægget gradvist, og rør godt om mellem hver tilsætning. Tilsæt og indarbejd sigtemelet og kakaoen, tilføj derefter cornflakes. Blandingen er nu ret fast, så vær forsigtig med cornflaksene, så […]

Læs mere

Rawfood Brownie

Rawfood brownie TILBEREDNING: Brownie: Dadler blendes med kakaopulver, mandler, valnødder og Hermesetas Drys-Let til en homogen masse. Topping: Kakaopulver, stenfri dadler, kokosmælk, kokosolie blendes sammen og til sidst tilsættes den varme vand og smøres det på kagen. Køles ned.

Læs mere

Varm kyllingecitronsalat

Varm kyllingecitronsalat TILBEREDNING: Riv den gule skal af en citron og pres saften ned i en røreskål. Rens chilien for frø, skær den i strimler og bland chilistrimler, Hermesetas Drys-Let og krydderier sammen med revet citronskal og saft. Læg kyllingefileterne i skålen, rør rundt og lad marinere i 30-60 minutter ved stuetemperatur. Rør dressing-ingredienserne sammen. […]

Læs mere

Påskekager

Påskekager TILBEREDNING: Forvarm ovnen til 190°C/gas: trin 5. Bland margarine og Hermesetas Drys-Let sammen, indtil det er let og luftigt. Bland næsten hele ægget i, gem lidt til glasur, sammen med citronskallen. Tilsæt mel, salt og natron. Tilsæt til sidst korender og de kandiserede frugtskaller og bland til en blød, men ikke klæbrig dej. Hæld […]

Læs mere

Mince Pies

Engelska julpajer TILLAGNING: Si mel til dejen ned i en skål, tilsæt det fedtfattige fedtstof og bland det, indtil det er ensartet. Rør Hermesetas Drys-Let ind, og bind derefter ingredienserne sammen med koldt vand, så det bliver en temmelig fast dej. Ælt dejen let på et melet arbejdsbord. Pak derefter dejen ind i film og […]

Læs mere