Search

Tid: 0 – 30 min

Hirse-porridge med hindbær og græskarfrø

Hirse-porridge med hindbær og græskarfrø TILBEREDNING: Skyl hirsen i varmt vand. Fyld den i en gryde sammen med mandeldrik, vand, Hermesetas Flydende og kog det op. Lad det simre i ca. 5 minutter med låg over. Tilsæt jordnøddesmørret under omrøring. Fordel porridgen i skåle og top den med hindbær og græskarkerner. Serveres, mens den endnu […]

Læs mere

Birkes Citronvafler

Birkes Citronvafler TILBEREDNING: Mal havregrynene meget fint i en blender. Hæld speltmel, bagepulver, Hermesetas Drys-Let og citronskal i en skål. Pisk æg, mælk, yoghurt, citronsaft og flydende kokosolie sammen. Tilsæt de flydende ingredienser til melet og bland om til en dej. Tilsæt birkes under omrøring. Smør vaffeljernet let med lidt kokosolie, forvarm det og bag […]

Læs mere

Scones med blåbær og timian

Scones med blåbær og timian TILBEREDNING: Forvarm ovnen til 200 °C over-/ undervarme. Læg bagepapir på en bageplade Pisk æg, kærnemælk og citronskal sammen Sammenbland hurtigt mel, Hermesetas Drys-Let, bagepulver, natron og salt. Arbejd smørret ind i melblandingen med fingerspidserne. Tilfør blandingen af æg og kærnemælk og rør hurtigt rundt, indtil alt lige er rørt […]

Læs mere

Sur/sød svinekød

Sur/sød svinekød TILBEREDNING: Kombiner ingredienserne til saucen. Steg svinekødet, tilsæt hakket citrongræs og revet limeskal og limejuice. Tilsæt saucen i panden og kog i 5 minutter. Fjern stykkerne af citrongræs, smag til og tilsæt krydderier, hvis det er nødvendigt. Pynt med hakkede urter. Serveres med nudler eller ris.

Læs mere

Varm Tebowle

Varm Tebowle TILBEREDNING: Bring vandet i kog, læg teposerne i og lad dem trække i 3 minutter. Hæld teen i en gryde. Skræl ingefæren og riv den fint. Tilsæt det til teen sammen med æblevinen, kanelstængerne og Hermesetas Drys-Let. Lad det simre i 5 minutter. Skræl æblet og pærerne, fjern kernehusene og skær dem i […]

Læs mere

Grapefrugt Hindbærshake

Grapefrugt Hindbærshake TILBEREDNING: Pres hindbærrene gennem en si. Sammenbland hindbærpureen, grapefrugtsaft, Hermesetas Drys-Let og mineralvand. Tilføj isterninger. Placer pebermyntebladene på glassenes kant. Shakes serveres gerne i høje glas og drikkes med sugerør.

Læs mere

Glarmestersild

Glarmestersild TILBEREDNING: Spegesildene udvandes i koldt vand 8-12 timer. Tør silde-fileterne i køkken-rulle og skær dem i passende stykker. Giv lagen et opkog og lad den køle af. Tilsæt allehånde, sennepskorn og laurbærblade. Sildefileterne lægges lagvis med de skivede gulerødder, porrer, peberrod og løg i en skål. Når lagen er kold, hældes den over – […]

Læs mere

Panna Cotta

Panna Cotta TILBEREDNING: Hæld fløde, mælk og vaniljeessens i en pande og bring det i kog. Lad det simre svagt i 5-8 minutter ved sporadisk omrøring. Fjern panden fra varmen, tilsæt Hermesetas Drys-Let eller Hermesetas Flydende og rør mascarponen ud i den varme flødeblanding. Hæld marsala eller sherry i en lille skål og drys gelatinen […]

Læs mere

Smoothies / Jordbær milkshake

Smoothies / Jordbær milkshake TILBEREDNING: Smoothie Hindbær & Lakrids: Alle ingredienserne blendes. Serveres i et glas og pyntes med mynte. Smoothie Mango & Banan: Alle ingredienserne blendes. Serveres i et glas og pyntes med citronmelisse. Smoothie Vanilje & Jordbær: Alle ingredienserne blendes. Serveres i et glas og pyntes med citronmelisse.

Læs mere

Vitamincocktails

Vitamincocktails TILBEREDNING: Bland alle ingredienser bortset fra vand og is sammen med en stavblender. Tilsæt vandet og isterningerne, bland en gang til og fyld straks i glassene. Er herligt forfriskende!

Læs mere