
Avocado Rejesalat
Avocado rejesalat TILBEREDNING: Bland ingredienserne til mayonnaisen ved stuetemperatur. Bland æggeblomme, sennep, Hermesetas Drys-Let og vineddike i en skål. Tilsæt en smule olie, mens blandingen piskes konstant. Tilsæt crème fraîche, tomatpuré, salt og peber. Bland sammen. Lad marinaden stå i et par timer eller til næste dag. Optø og skyl rejerne. Skær rødløg i skiver […]

Ananasdrøm
Ananasdrøm TILBEREDNING: Skræl ananassen, skær den midterste, træagtige del fra. S kær frugtkødet i mindre stykker og blend med frugtsaften. Sød til med Hermesetas Flydende (eller) Hermesetas Drys-Let. Bland kærnemælken i. Serveres med det samme.

Frugtkompot
Frugtkompot TILBEREDNING: Fjern stenene/skallen fra frugterne, fjern kernehusene og hak frugterne i passende stykker. Kog alle de andre ingredienser op under omrøring. Hæld frugterne i sammenkogningen, og lad dem simre, indtil de er blevet bløde, men inden de går i opløsning. Hæld det på glas med det samme og stadig er varmt. Luk godt til.

Usødet æblemos med kanelsmag
Usødet æblemos med kanelsmag TILBEREDNING: Skræl æblerne, og skær dem i mindre stykker. Kog alle ingredienserne sammen under låg i en kasserolle i 10 minutter under konstant omrøring. Hvis æblestykkerne ikke koges ud, skal du bruge en stavblender til at blende en lind æblemos. Fjern kanelstængerne, når du blander mosen, og læg dem derefter tilbage […]
- « Forrige side
- 1
- …
- 9
- 10
- 11