Search

Tid: 0 – 30 min

Sommerbowle

Bål med fyra frukter TILBEREDNING: Vask jordbærene og del dem midt over Skræl kiwierne og skær dem i skiver Skær melonerne midt over, fjern kernerne og skær melondelene i skiver. Skær skallen af og skær op i små terninger. Skær fersknerne midt over, fjern stenene og skær ferskendelene i skiver. Skræl lichtierne, halver dem og […]

Læs mere

Kager med pistacie og blåbær

Kager med pistacie og blåbær TILBEREDNING: Forvarm ovnen til 190 °C. Klargør to bageplader med bagepapir. Bland smør, Hermesetas Drys-Let og vaniljesukker, indtil det er let og luftigt. Tilsæt æggene ved stuetemperatur ét ad gangen og rør rundt løbende. Kombinér de tørre ingredienser og tilføj dem til blandingen. Opdel dejen i tolv lige store portioner, […]

Læs mere

Frugtkompot

Frugtkompot TILBEREDNING: Fjern stenene/skallen fra frugterne, fjern kernehusene og hak frugterne i passende stykker. Kog alle de andre ingredienser op under omrøring. Hæld frugterne i sammenkogningen, og lad dem simre, indtil de er blevet bløde, men inden de går i opløsning. Hæld det på glas med det samme og stadig er varmt. Luk godt til.

Læs mere

Usødet æblemos med kanelsmag

Usødet æblemos med kanelsmag TILBEREDNING: Skræl æblerne, og skær dem i mindre stykker. Kog alle ingredienserne sammen under låg i en kasserolle i 10 minutter under konstant omrøring. Hvis æblestykkerne ikke koges ud, skal du bruge en stavblender til at blende en lind æblemos. Fjern kanelstængerne, når du blander mosen, og læg dem derefter tilbage […]

Læs mere