Opskrift

Vandmelon-granita

De bedste is-ideer kommer fra det solfyldte Italien: Vores vandmelon-granita smager dejligt forfriskende - uanset hvor du er.

Forberedelse:

  1. Skær skrællen af vandmelonen og skær melonkødet i grove stykker, tag kernerne ud. Kom melonkødet i blenderen.

    Pres limefrugterne og hæld saften i blenderen sammen med 2 tsk. Hermesetas Drys-Let og blend.
  2. Pres herefter blandingen igennem en si og stil blandingen i fryseren i en form med tætsluttende låg i ca. 2 timer.

    Bemærk: På dette tidspunkt er granitaen stadig meget flydende. En form med tætsluttende låg sikrer, at der ikke løber noget ud i fryseren.
  3. Når granitaen så småt begynder at blive frossen, skal du røre rundt i den ad flere omgange. Brug en gaffel til at løsne den delvist frosne masse, så der ikke dannes alt for mange iskrystaller og stil granitaen tilbage i fryseren. Gentag denne fremgangsmåde så mange gange som muligt, indtil granitaen har den ønskede konsistens.
    Anret granitaen i dessertskåle eller glas og pynt med frisk mynte, serveres straks.
Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
10 minutter
Kalorier pr. portion:
25
Produkter:
Portioner:
8
Ingredienser
Vandmelon, uden kerner og skræl
600 g
Lime1
1
Hermesetas Drys-Let
2 tsk
Evt. mynte til pynt
10 g
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
836
104
kcal
199
25
Protein g
4
0.5
Kulhydrater g
41
5
Fedt g
2
0.5