Opskrift

Banan-/hindbæris

Sommertid er istid - og hjemmelavet is smager nu engang bedst! Nem at lave og desuden fattig på kalorier! En ren forfriskning! Overrask dem, du holder af med denne lækre opskrift på hjemmelavet is.

Forberedelse:

  1. Skær vaniljestangen op på langs og skrab kornene ud. Hæld vaniljestang og –korn i en gryde sammen med hindbær, og kog det op indtil hindbærrene er udkogte. Sigt hindbærmassen gennem en si så kernerne sigtes fra og du får en blank hindbærpuré.
  2. Skræl bananerne og kom dem i en blender sammen med græsk yoghurt, hindbærpuréen og Hermesetas Flydende. Blend det igennem indtil der ikke er klumper tilbage.
  3. Pisk fløden til en let skum og vend det forsigtigt sammen med den blendede banan-/hindbærmos. Hæld det på en ismaskine og kør det igennem 30-45 minutter indtil isen er fast.
Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
60 minutter
Kalorier pr. portion:
448
Produkter:
Portioner:
2
Ingredienser
Frosne hindbær
150 g
Vaniljestang
1
Bananer
2
Græsk yoghurt
100 g
Hermesetas Flydende
10 dråber
Piskefløde
1.5 dl
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
3763
1881
kcal
896
448
Protein g
12
6
Kulhydrater g
84
42
Fedt g
60
30