Tiramisu
TILBEREDNING:
Hæld æggeblommer og Hermesetas Drys-Let i en skål og pisk det igennem indtil blandingen er lys og tyk. Tilsæt mascarponen og pisk igennem, indtil blandingen er fin og ensartet. Hæld æggehviderne i en ny skål og pisk indtil de er luftige og stive. Vend forsigtigt æggehviderne i mascarponeblandingen uden at miste volumen. Bland kaffe og Amaretto sammen i en skål. Dyp hurtigt en ladyfinger i kaffeblandingen og læg den i bunden af et fad eller kageform (ca. 24×15 cm). Fortsæt indtil hele bunden af dækket af et lag med ladyfingers. Hæld halvdelen af mascarponecremen ovenpå laget af ladyfingers, og spred det ud så det er jævn fordelt. Gentag derefter med et nyt lag ladyfingers og slut af med at fordele resten af mascarponecremen på toppen.
Stil kagen i køleskabet 4 timer. Drys kagen med kakopulver inden servering.