Opskrift

Tiramisu

Tiramisu

TILBEREDNING:

Hæld æggeblommer og Hermesetas Drys-Let i en skål og pisk det igennem indtil blandingen er lys og tyk. Tilsæt mascarponen og pisk igennem, indtil blandingen er fin og ensartet. Hæld æggehviderne i en ny skål og pisk indtil de er luftige og stive. Vend forsigtigt æggehviderne i mascarponeblandingen uden at miste volumen. Bland kaffe og Amaretto sammen i en skål. Dyp hurtigt en ladyfinger i kaffeblandingen og læg den i bunden af et fad eller kageform (ca. 24×15 cm). Fortsæt indtil hele bunden af dækket af et lag med ladyfingers. Hæld halvdelen af mascarponecremen ovenpå laget af ladyfingers, og spred det ud så det er jævn fordelt. Gentag derefter med et nyt lag ladyfingers og slut af med at fordele resten af mascarponecremen på toppen.

Stil kagen i køleskabet 4 timer. Drys kagen med kakopulver inden servering.

Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
20 minutter
Kalorier pr. portion:
478
Produkter:
Portioner:
6
Ingredienser
Æggeblommer
2
Hermesetas Drys-Let
10 g
Mascarpone
500 g
Æggehvider
2
Stærk kaffe
2 dl
Amaretto
1 dl
Ladyfingers
15
Usødet kakaopulver
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
12’030
2005
kcal
2868
478
Protein g
57
9.5
Kulhydrater g
60
10
Fedt g
252
42