Opskrift

Mini Key Limes, som ikke skal bages

En frugtagtig lækkerbidsken i muffinform: Prøv vores veganske opskrift på Mini Key Lime Pies - som ikke skal bages, men med cashewnødder og avocado!

Forberedelse:

  1. Forberedelse: Læg 100 g cashewnødder i blød i vand i mindst 4 timer (gerne natten over). Hæld de opblødte cashewnødder igennem en si og skyl dem godt inden brug. Stil dem til side.
  2. Til brug for bunden hældes de tørre cashewnødder, kokosmel og dadlerne uden sten sammen med et drys salt i køkkenmaskinen og hakkes, indtil alle ingredienserne er rørt sammen til en smuldrende masse. Tryk smuldredejen ud i silikoneformene, så dejen er jævnt fordelt.
  3. Til limecremen hældes de forberedte cashewnødder (opblødte og skyllede) i køkkenmaskinen. Riv skallen af limefrugterne og pres saften ud. Tilsæt de forberedte avocadoer, limeskal og limesaft samt Hermesetas Drys-Let og blend det hele til en cremet masse, i ca. 3 minutter. Til sidst tilsættes den flydende kokosolie langsomt og massen blendes, indtil den er glat.
    Smag til: Afhængigt af limefrugterne størrelse, skal der eventuel tilsættes lidt mere Hermesetas Drys-Let.
  4. Hæld limecremen ovenpå den allerede tilberedte bund i muffinformene.
    Stil dem i køleskabet i mindst 3 timer, indtil de er faste (eller frys dem ned og tø dem op inden servering).
Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
25 minutter
Kalorier pr. portion:
324
Produkter:
Portioner:
6
Ingredienser
Til bunden
Cashewkerner
100 g
Dadler, uden sten
80 g
Kokosmel
40 g
Salt
1 drys
Til limecremen
Cashewnødder (opblødte)
100 g
Avocado (ca. 2 stk.), uden skræl
200 g
Kokosolie
60 g
Limefrugter, økologiske2
2
Hermesetas Drys-Let
10 g
Desuden skal du bruge:
Muffinforme af silikone
1
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
8177
1363
kcal
1947
324
Protein g
79
13
Kulhydrater g
123
20.5
Fedt g
152
25.5