Mandelkage uden sukker
Vores mandelkage er uden sukker. Vi bruger Hermesetas Drys-Let i stedet for - på den måde er der sparet på kalorierne i denne super lækre dessert.
Forberedelse:
- Varm ovnen op til 180 °C over- / undervarme og beklæd en springform med bagepapir, smør kanten med smør og drys malede mandler på kanten.
- Skil æggehviderne fra æggeblommerne. Æggehviderne piskes stive med et drys salt og stilles til side. Rør æggeblommerne sammen med Hermesetas Drys-Let og revet citronskal og pisk blandingen, indtil den skummer. Herefter vendes æggehviderne, de malede mandler og kanel i æggeblommemassen.
- Kom dejen i den forberedte springform og bag kagen i ca. 45 minutter på midteste rille.
Generelle oplysninger
Ingredienser
Æg (størrelse M)
6 stk.
Hermesetas Drys-Let
20 g (+ lidt mere til drys)
Mandler, smuttede og malede
200 g
Revet citronskal
1 tsk
Kanel
1 tsk
Salt
1 drys
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
6560
546
kcal
1562
130
Protein g
89
7.5
Kulhydrater g
13.5
1
Fedt g
129
11