Opskrifter

Mandelkage uden sukker

Vores mandelkage er uden sukker. Vi bruger Hermesetas Drys-Let i stedet for - på den måde er der sparet på kalorierne i denne super lækre dessert.

Forberedelse:

  1. Varm ovnen op til 180 °C over- / undervarme og beklæd en springform med bagepapir, smør kanten med smør og drys malede mandler på kanten.
  2. Skil æggehviderne fra æggeblommerne. Æggehviderne piskes stive med et drys salt og stilles til side. Rør æggeblommerne sammen med Hermesetas Drys-Let og revet citronskal og pisk blandingen, indtil den skummer. Herefter vendes æggehviderne, de malede mandler og kanel i æggeblommemassen.
  3. Kom dejen i den forberedte springform og bag kagen i ca. 45 minutter på midteste rille.
Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
55 minutter
Kalorier pr. portion:
130
Produkter:
Portioner:
12
Ingredienser
Æg (størrelse M)
6 stk.
Hermesetas Drys-Let
20 g (+ lidt mere til drys)
Mandler, smuttede og malede
200 g
Revet citronskal
1 tsk
Kanel
1 tsk
Salt
1 drys
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
6560
546
kcal
1562
130
Protein g
89
7.5
Kulhydrater g
13.5
1
Fedt g
129
11