Opskrift

Kokoskvark med Mangokompot

Kokoskvark med Mangokompot

TILBEREDNING:

Skræl mangofrugten, skær kødet fra stenen og skær det i ensartede små tern. Skrab resten af kødet fra stenen og læg det i en gryde sammen med stenen. Tilsæt vand, vanillestang, Hermesetas Drys-let, stjerneanis og citronsaft. Bring gryden i kog, læg låget på og lad simre ved svag varme i ca. 20 min. Pres blandingen igennem en si, bland med mangoternene og stil det til afkøling. Skær halvdelen af kokoskødet i tynde strimler ved hjælp af en kartoffelskræller. Riv resten af kokoskødet så fint som muligt og bland det med kvarken. Smag til med Hermesetas Drys-let. Fordel mangokompotten på desserttallerkner. Form kugler af kvarkblandingen med en spiseske og læg dem oven på mangokompotten. Drys kokosstrimlerne over.

Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
60 minutter
Kalorier pr. portion:
173
Produkter:
Portioner:
4
Ingredienser
Mangokompot:
Mango frugt
1
Hermesetas Drys-Let
2 spsk
Vand
1 dl
Vanillestang, flækket
1/2
Stjerneanis
1
Citronsaft
1 spsk
Kokoskvark:
Kokosnød
1/2
Kvark
500 g
Hermesetas Drys-let
4 spsk
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
2904
726
kcal
692
173
Kulhydrater g
53
13
Fedt g
20
5