Usødet æblemos med kanelsmag
TILBEREDNING:
Skræl æblerne, og skær dem i mindre stykker. Kog alle ingredienserne sammen under låg i en kasserolle i 10 minutter under konstant omrøring. Hvis æblestykkerne ikke koges ud, skal du bruge en stavblender til at blende en lind æblemos. Fjern kanelstængerne, når du blander mosen, og læg dem derefter tilbage for at få en god kanelsmag. Opskriften er uden konserveringsmiddel, men hvis man ønsker længere holdbarhed, kan man benytte natriumbenzoat i overensstemmelse med instruktionerne på emballagen. Mosen kan naturligvis også bruges.
Generelle oplysninger
Ingredienser
Æbler
1 kg
Hermesetas Strø Let
2 dl
Vand
1/2 dl
Kanelstænger
1 till 2
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
2129
532
kcal
507
127
Protein g
4
1
Kulhydrater g
117
29
Fedt g
4
1