Opskrift

Formbagt Brød

Formbagt Brød

TILBEREDNING:

Blandingen kraftigt i 2 minutter, tilsæt derefter olien og resten af melet. Ælt, indtil dejen er spændstig. Dæk dejen til og lad den hæve til dobbelt højde. Opdel den hævede dej i to stykker, rul dejstykkerne en smule og læg dem i brødformene. Dæk dem til og lad dejen hæve. Pensl brødene med lidt vand og drys frøblandingen ovenpå. Tryk blandingen med hånden, så den sidder fast på overfladen. Prik brødene med en gaffel. Bages ved 175 – 200 grader i ca. 25 minutter.

Tip! Rul dejen til boller – så får du 24 boller ud af denne portion.

Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
60 minutter
Kalorier pr. portion:
135
Produkter:
Portioner:
24
Ingredienser
Kærnemælk
5 dl
gær
25 g
Salt
1 1/2 tsk
Hermesetas Drys-Let
2 spsk
Fint mel
11 dl
Olie
1/2 dl
På køkkenbordet:
Frø-sortiment (f.eks. solsikkefrø, ananas, græskar)
50 g
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
13535
563
kcal
3234
135
Protein g
120
5
Kulhydrater g
472
20
Fedt g
91
4