Coconut tops
TILBEREDNING:
Forvarm ovnen på 200 °C.
Hæld kokosmel i en stor skål. Smelt kokosolien, og hæld den over kokosmelet. Slå æggene ud i skålen, og tilsæt til sidst Hermesetas. Rør grundigt rundt, indtil kokosmassen er helt ensartet. Skyl hænderne i koldt vand, og form kokosmassen til 10 toppe med våde hænder, så kokosmassen ikke hænger fast i fingrene. Sæt kokostoppene på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i ovnen i 15 minutter, eller indtil de er gyldne på toppen.
Generelle oplysninger
Ingredienser
Kokosmel
200 g
Kokosolie
60 g
Æg
2
Hermesetas Drys-Let
8 g
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
8992
899
kcal
2141
214
Protein g
56
5.5
Kulhydrater g
24
2.5
Fedt g
160
16