Opskrifter

Æblemuffins med ristede mandler og kanel

Saftige og luftige – det er sådan, æblemuffins skal smage! Synes du ikke også? Så behøver du blot at følge vores nemme opskrift med ristede mandler og kanel.

Forberedelse:

  1. Forvarm bageovnen på 180 °C over-/undervarme.
    Rist mandelsplinterne let på en pande. Skræl æblet, fjern kernehuset, skær det i små stykker og dryp det med citronsaft. Stil begge dele til side.
  2. Bland malede mandler, bagepulver, smør, Hermesetas Drys-Let, æg og kanel til en glat dej. Bland forsigtigt æblestykkerne i og fordel dem efterfølgende ensartet på 6 muffinforme. Pynt med de ristede mandler og bag dem gyldenbrune i 20-25 minutter.
Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
30 minutter
Kalorier pr. portion:
214
Produkter:
Portioner:
6
Ingredienser
Mandelmel
100 g
Æg (størrelse M)
2 stk.
Smør
50 g
Hermesetas Drys-Let
3 spsk
Bagepulver
1 tsk
Kanel
1 tsk
Æble
1 (ca. 200 g)
Citronsaft
1 spsk
Mandelsplinter
20 g
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
5401
900
kcal
1286
214
Protein g
44
7.5
Kulhydrater g
33
5.5
Fedt g
110
18.5