Æblekage
TILBEREDNING:
Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær æblerne i store terninger. Hæld æbleterningerne i en gryde sammen med vaniljekorn, den udskrabede vaniljestang, Hermesetas og vand. Lad æblerne simre ved svag varme, og rør af og til om. Tag gryden af varmen, når æblerne er møre, og fisk vaniljestangen op. Mos æblerne med en gaffel eller ske, og lad dem køle helt af. Læg makronerne i en lille pose eller skål, og knus dem til grove stykker. Pisk fløden til en let og luftig flødeskum. Anret desserterne i to glas med et lag æblemos, makroner, flødeskum, og gentag med æblemos, makroner og flødeskum på toppen.
Generelle oplysninger
Ingredienser
Æbler
250 g
Vaniljestang, korn fra
1
Hermesetas Flydende
1.5 tsk
Vand
4 spsk.
Piskefløde
2.5 dl
Makroner
12 stk. / 50 g
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
4935
2467
kcal
1175
587
Protein g
10
5
Kulhydrater g
65
32.5
Fedt g
99
49.5