Opskrifter

Hirse-porridge med hindbær og græskarfrø

TILBEREDNING:

Skyl hirsen i varmt vand. Fyld den i en gryde sammen med mandeldrik, vand, Hermesetas Flydende og kog det op. Lad det simre i ca. 5 minutter med låg over. Tilsæt jordnøddesmørret under omrøring. Fordel porridgen i skåle og top den med hindbær og græskarkerner. Serveres, mens den endnu er varm.

Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
15 minutter
Kalorier pr. portion:
328
Produkter:
Portioner:
2
Ingredienser
Vafler:
Hirse
120 g
Mandeldrik
175 ml
Vand
175 ml
Hermesetas Flydende
1/2 tsk
Jordnøddesmør, usødet, crunchy
1 spsk
Kanel
1 spsk
Topping:
Hindbær
50 g
Græskarkerner
15 g
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
2760
1380
kcal
656
328
Protein g
22
11
Kulhydrater g
90
45
Fedt g
20
10