Opskrifter

Abrikossouffle

TILBEREDNING:

Læg abrikoser og revet appelsinskal i en gryde med 450 ml vand og pocher forsigtigt frugten i 30 minutter, indtil den er blød. Imens lægges husblassen i en lille skål. Hæld appelsinsaften over og lad det ligge i blød. Når frugten er blød tilsættes den udblødte husblas. Rør rundt, indtil alt er opløst, og purér frugten. Rør det sammen med Hermesetas Drys-Let og lad det køle af og begynde at stivne. Pisk 3/4 af fløden, indtil den lige får facon, pisk æggehviderne og hæld begge dele i abrikospureen. Fordel blandingen i skålene Lad stå natten over, fjern derefter tag forsigtigt papirtildækningen og dekorer hver soufflé med det resterende flødeskum og et par skiver tørrede abrikoser og små figurer.

Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
60 minutter
Kalorier pr. portion:
360
Produkter:
Portioner:
4
Ingredienser
Ttørrede abrikoser
325 g
Appelsin
1 stor
Hermesetas Drys-Let
2 spsk
Appelsinsaft
10 spsk
Husblas
15 g
Fedtfattig double cream
3 dl
Æggehvider
2
150 ml ovnfaste portionsskåle
4
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
6025
1506
kcal
1440
360
Kulhydrater g
168
42
Fedt g