Opskrifter af ugen

Chocolate crinkle cookies

En fornem lækkerbisken til juletiden: Chokoladesmåkager med guldpudder! Eftersom vores opskrift indeholder Hermesetas Drys-Let, er den også populær hos diabetikere.

Forberedelse:

  1. Forvarm ovnen til 175 °C. Pisk smør med Hermesetas Drys-Let indtil det bliver lyst og luftigt. Tilsæt æggene ét ad gangen mens der piskes. Tilsæt mel, kakaopulver, bagepulver og salt og rør, indtil alt er blandet sammen og konsistensen er ensartet.
  2. Tril små runde kugler af dejen og placér kuglerne på en bageplade med bagepapir. Drys spiseligt guldpulver over dejkuglerne, og stil bagepladen i ovnen. Bag dine cookies i 12-13 minutter, og lad dem derefter køle af på en bagerist.
Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
40 minutter
Kalorier pr. portion:
82
Produkter:
Portioner:
22
Ingredienser
Smør, stuetemperatur
110 g
Hermesetas Drys-Let
15 g
Æg, stuetemperatur
2
Hvedemel
160 g
Ssødet kakaopulver
80 g
Bagpeulver
1 1/2 tsk
Salt
1/4 tsk
Guldpulver
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
7560
343
kcal
1800
82
Protein g
48.5
2
Kulhydrater g
125.5
5.5
Fedt g
123
5.5