Opskrifter af ugen

Bagte asparges med creme fraiche-dressing

TILBEREDNING:

Tænd ovnen på 230 C (alm. ovn, ikke varmluft).
Rens aspargesene og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Dryp ovenolien over, vend aspargesene i olien og drys med sesamfrø. Hak mandlerne fint og drys dem over til sidst. Bag aspargesene i ovnen i 12 minutter. Men aspargesene bager laves dressingen: Hæld alle ingredienser i en skål og rør rundt. Smag til med salt og peber.

Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
25 minutter
Kalorier pr. portion:
421
Produkter:
Flydende
Portioner:
4
Ingredienser
Asparges
500 g
Olivenolie
1 spsk
Sesamfrø
1.5 tsk
Mandler
200 g
Creme fraiche 18%
100 g
Citronsaft
30 g
Hvidløgspulver
1/2 tsk
Hermesetas Flydende
10 dråber
Salt
1/2 tsk
Peber
1/2 tsk
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
7076
1769
kcal
1684
421
Protein g
64
16
Kulhydrater g
32
8
Fedt g
148
37