Search

Sæson: Efterår

Raw hindbærkage med kakao og cashew jord

Læs mere
Bundt cake au rhum blond

Golden rum bundt cake

Læs mere

Tomatsalat (vegan)

Læs mere

Grillede nektariner med mascarponecreme

Læs mere

Melonsalat

Melonsalat TILBEREDNING: Skær melonerne i små stykker og skær fignerne i skiver. Pil skallen af avocadoen, fjern stenen og skær kødet i små tern. Hæld melon, figner og avocado i en stor skål og vend det forsigtigt rundt. Drys med feta, ristede mandler og brøndkarse. Lav dressingen ved at blande balsamico, olivenolie og Hermesetas Flydende […]

Læs mere

Majskolber med koriandersmør

Majskolber med koriandersmør TILBEREDNING: Pil bladene af majskolberne og fjern trådene. Kog majskolberne i en stor gryde med letsaltet vand i 7-8 minutter. Skyl koriander og hak det fint. Hæld det i en lille skål og tilsæt smør, flødeost, limesaft, Hermesetas Flydende, salt og peber. Rør rundt. Server de varme majskolber med koriandersmørret ved siden […]

Læs mere

Æble- og tyttebærkage med valnødder

Æble- og tyttebærkage med valnødder TILBEREDNING: Stil ovnen på 175 ºC. Smør en springform på 22 cm i diameter, og drys den med rasp. Rør smeltet margarine og Hermesetas Drys-Let. Let sammen. Skil æggeblommerne fra æggehviderne. Pisk æggeblommerne i, én ad gangen, og mælken. Tilsæt mælk blandet med bagepulver, hakkede valnødder og til sidst tyttebær. […]

Læs mere

Fransk Æbletærte

Fransk Æbletærte TILBEREDNING: Bland smør, Hermesetas Drys-Let eller Hermesetas Flydende og æggeblomme sammen og arbejd gradvist melet ind i blandingen. Tilsæt om nødvendigt vand, så der opnås en blød, men ikke klistret dej. Fordel tærtedejen i en lav 23cm form. Køl indtil den skal bruges. Forvarm ovnen til 190°C Skræl æblerne og skær dem i […]

Læs mere

Vietnamesisk pomelosalat

Vietnamesisk pomelosalat TILBEREDNING: Skræl gulerødderne og snit dem i tynde stave. Snit hvidkålen fint. Skræl pomeloen, skær de hvide hinder af og skær frugtkødet i mundrette tern. Halvér granatæblet og skrab granatæblekernerne ud. Snit chilien i tynde skiver. Hak koriander groft. Hæld alle ingredienserne i en stor skål og bland det godt sammen. Rør ingredienserne […]

Læs mere

Ingefærkage

Ingefærkage TILBEREDNING: Forvarm ovnen til 150C/gas: trin 2 Smør en 1 kg brødform og læg bagepapir i den. Smelt langsomt margarine og sirup ved lav varme. Rør Hermesetas Drys-Let, siet mel, ingefær og kanel sammen med det piskede æg. Varm mælken lidt op, tilsæt natron og rør det sammen med hovedblandingen. Når blandingen er jævn, […]

Læs mere