Search

Sæson: Året rundt

Brownies

Brownies TILBEREDNING: Ovnen forvarmes til 180 °C. Smørret kommes i en mellemstor pande, chokoladen tilsættes i store stykker og smeltes ved mellemhøj temperatur. Massen afkøles en smule. De piskede æg løftes langsomt under chokolademassen og blandes. Alle resterende ingredienser tilsættes og det hele røres godt sammen. Massen kommes i den smurte, kvadratiske bageform, hvor der […]

Læs mere

Chokoladekage med chokoladeganache

Chokoladekage med chokoladeganache TILBEREDNING: Forvarm ovnen på 175 °C (alm. ovn, ikke varmluft). Beklæd bunden af en springform (21 cm) med bagepapir og smør siderne. Slå æggene ud i en skål, tilsæt Hermesetas Drys-Let og pisk det sammen. Smelt smørret, tilsæt det til æggeblandingen og pisk indtil det er inkorporeret. I en ny skål sigtes […]

Læs mere

Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese TILBEREDNING: Kom olivenolien i en stor pande, hak løget og svits det i 10 minutter. Skær gulerødderne i små tern, og kom dem i panden. Rør rundt, og svits i yderligere 2 minutter. Pres hvidløgene ud i panden, tilsæt hakket oksekød, salt og peber, og steg alt, indtil kødet er brunet. Tilsæt rødvinen, […]

Læs mere

Æblekage

Æblekage TILBEREDNING: Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær æblerne i store terninger. Hæld æbleterningerne i en gryde sammen med vaniljekorn, den udskrabede vaniljestang, Hermesetas og vand. Lad æblerne simre ved svag varme, og rør af og til om. Tag gryden af varmen, når æblerne er møre, og fisk vaniljestangen op. Mos æblerne med en gaffel […]

Læs mere

Ristede kikærter

Ristede kikærter TILBEREDNING: Varm ovnen op til 175 °C. Sigt vandet fra kikærterne, og hæld dem i skål. Bland kikærterne med de øvrige ingredienser, og rør godt rundt. Kom kikærterne på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i 35 – 45 minutter eller indtil de er sprøde. NOTES: Perfect as a snack or […]

Læs mere

Coconut tops

Coconut tops TILBEREDNING: Forvarm ovnen på 200 °C. Hæld kokosmel i en stor skål. Smelt kokosolien, og hæld den over kokosmelet. Slå æggene ud i skålen, og tilsæt til sidst Hermesetas. Rør grundigt rundt, indtil kokosmassen er helt ensartet. Skyl hænderne i koldt vand, og form kokosmassen til 10 toppe med våde hænder, så kokosmassen […]

Læs mere

Chiagrød med kiwifrugter

Chiagrød med kiwifrugter TILBEREDNING: Hæld mandelmælk, chiafrø, Hermesetas Flydende og vaniljepulver i en skål og rør rundt. Dæk skålen med køkkenfilm og stil den i køleskabet natten over. Rør rundt i chiagrøden så den er uden klumper. Tilsæt evt. mere mandelmælk om nødvendigt. Skræl 2 kiwifrugter og skær dem i tynde skiver. Tryk skiverne fast […]

Læs mere

Theboller med safran

Theboller med safran TILBEREDNING: Smuldr gæret ud i en stor skål. Smelt smørret i en skål, tilsæt mælk og hæld det i skålen til gæret. Rør indtil gæret er opløst. Tilsæt græsk yoghurt, safran, Hermesetas Drys-let, salt og rør rundt. Tilsæt hvedemelet lidt ad gangen under omrøring, indtil alt melet er tilsat. Ælt dejen igennem […]

Læs mere

Pandekager med tyttebær

Pandekager med tyttebær TILBEREDNING: Hæld alle ingredienserne til tyttebærmarmeladen i en gryde og varm det langsomt op. Lad det simre mens væsken fordamper og marmeladen langsomt tyknes. Undgå at røre for meget så bærrene forbliver intakte. Hæld hvedemel, salt og Hermesetas Drys-Let i en skål. Tilsæt mælken en smule ad gangen mens der piskes. Fortsæt […]

Læs mere

Sprød granola

Crunchy granola TILBEREDNING: Forvarm ovnen på 150 °C (alm. ovn, ikke varmluft). Hak valnødder og cashewnødder groft og bland dem i en skål med havregryn, græskarkerner og sesamfrø. Smelt kokosolien i en skål i mikroovnen, dryp Hermesetas Flydende i kokosolien og hæld det i skålen med granolablandingen. Rør godt rundt indtil olien er fordelt. Fordel […]

Læs mere