Search

Sæson: Året rundt

Laksesandwich med rognsauce

Laksesandwich med rognsauce TILBEREDNING: Læg laksefileten på et fad. Bland salt, peber og Hermesetas Drys-Let. Fordel blandingen på laksefileten. Drys hakket dild på fileten, og tildæk fadet med film. Sæt fileten i køleskabet i 24 timer. Fjern den hakkede dild og krydderirester fra laksefileten og skær den ud i tynde skiver. Afmål ingredienserne til rognsaucen […]

Læs mere

Formbagt Brød

Formbagt Brød TILBEREDNING: Blandingen kraftigt i 2 minutter, tilsæt derefter olien og resten af melet. Ælt, indtil dejen er spændstig. Dæk dejen til og lad den hæve til dobbelt højde. Opdel den hævede dej i to stykker, rul dejstykkerne en smule og læg dem i brødformene. Dæk dem til og lad dejen hæve. Pensl brødene […]

Læs mere

Hindbærshake

Hindbærshake TILBEREDNING: Purér alle ingredienserne i en blender. Afkøles inden servering.

Læs mere

Frossen bær smoothie

Frossen bær smoothie TILBEREDNING: Mix alle ingredienser i en blender, hæld blandingen på glas – og server straks.

Læs mere

Banankage

Banankaka TILBEREDNING: Til aflang bageform (ca. 24cm x 8cm) smurt med smør. Vaniljestangens korn kradses ud og røres sammen med smør og halvdelen af Hermesetas Drys-Let. I en anden skål blandes æggene med den anden halvdel af Hermesetas Drys-Let til en luftig masse med skumkonsistens. Begge skåles indhold blandes og røres grundigt sammen. Mel og […]

Læs mere

Bananmousse

Bananmousse TILBEREDNING: Skræl bananerne og hak dem groft, tilføj citronsaft. Pres frugterne med en gaffel, de må ikke blive flydende. Ibland kvark og Hermesetas Drys-Let Pisk æggehviderne, til de stivner og hæld dem i. Blødgøring af husblassen: Kog noget vand i en gryde. Fyld de let opløste husblas i en suppeske og stil den i […]

Læs mere

Citrusfirkanter

Citrusfirkanter TILBEREDNING: Forvarm ovnen til 190°C/gas trin 5. Smør en 28cm x 18 cm rouladeplade let, og læg bagepapir i bunden. Rør fedtstoffet og Hermesetas Drys-Let sammen til en creme. Sigt melet sammen med bagepulveret. Hæld æggene i gradvis, og tilføj lidt mel sammen med dem. Tilsæt resten af melet sammen med revet skal fra […]

Læs mere

Avocado Rejesalat

Avocado rejesalat TILBEREDNING: Bland ingredienserne til mayonnaisen ved stuetemperatur. Bland æggeblomme, sennep, Hermesetas Drys-Let og vineddike i en skål. Tilsæt en smule olie, mens blandingen piskes konstant. Tilsæt crème fraîche, tomatpuré, salt og peber. Bland sammen. Lad marinaden stå i et par timer eller til næste dag. Optø og skyl rejerne. Skær rødløg i skiver […]

Læs mere

Mættede Citronkage

Mættede Citronkage TILBEREDNING: Til en aflang kageform (ca. 23cm x 8cm), smurt med smør. Til dejen omrøres smørret indtil der dannes toppe, sukker iblandes og massen omrøres, indtil den har skum-konsistens. Under omrøring tilsættes et æg ad gangen, indtil massen har fået lys farve. Revne skaller fra 2 citroner blandes i massen. De øvrige ingredienser […]

Læs mere

Farmhouse Scones

Farmhouse Scones TILBEREDNING: Forvarm ovnen til 200°C/gas trin 6. Si mel, bagepulver og salt ned i en skål, tilsæt det fedtfattige fedtstof og bland det, indtil det er ensartet. Rør sultanas og Hermesetas Drys-Let igennem, sammenbland derefter ingredienserne med yoghurt og nok mælk til at danne en blød, men ikke klæbrig dej. Vend den ud […]

Læs mere