Search

Sæson: Året rundt

Banankage

Banankaka TILBEREDNING: Til aflang bageform (ca. 24cm x 8cm) smurt med smør. Vaniljestangens korn kradses ud og røres sammen med smør og halvdelen af Hermesetas Drys-Let. I en anden skål blandes æggene med den anden halvdel af Hermesetas Drys-Let til en luftig masse med skumkonsistens. Begge skåles indhold blandes og røres grundigt sammen. Mel og […]

Læs mere

Bananmousse

Bananmousse TILBEREDNING: Skræl bananerne og hak dem groft, tilføj citronsaft. Pres frugterne med en gaffel, de må ikke blive flydende. Ibland kvark og Hermesetas Drys-Let Pisk æggehviderne, til de stivner og hæld dem i. Blødgøring af husblassen: Kog noget vand i en gryde. Fyld de let opløste husblas i en suppeske og stil den i […]

Læs mere

Citrusfirkanter

Citrusfirkanter TILBEREDNING: Forvarm ovnen til 190°C/gas trin 5. Smør en 28cm x 18 cm rouladeplade let, og læg bagepapir i bunden. Rør fedtstoffet og Hermesetas Drys-Let sammen til en creme. Sigt melet sammen med bagepulveret. Hæld æggene i gradvis, og tilføj lidt mel sammen med dem. Tilsæt resten af melet sammen med revet skal fra […]

Læs mere

Avocado Rejesalat

Avocado rejesalat TILBEREDNING: Bland ingredienserne til mayonnaisen ved stuetemperatur. Bland æggeblomme, sennep, Hermesetas Drys-Let og vineddike i en skål. Tilsæt en smule olie, mens blandingen piskes konstant. Tilsæt crème fraîche, tomatpuré, salt og peber. Bland sammen. Lad marinaden stå i et par timer eller til næste dag. Optø og skyl rejerne. Skær rødløg i skiver […]

Læs mere

Citron-jordbærtærte

Citron-jordbærtærte TILBEREDNING: Bland Hermesetas Drys-Let, mel og koldt fedtstof sammen til en smulderagtig blanding. Bland koldt vand i dejen. Spred dejen på bund og kanter af en tærteform (ø 26 cm). Sæt formen i køleskabet i 30 minutter. Bland forsigtigt hytteost og creme fraîche, Hermesetas Drys-Let, æggeblommer, citronsaft og revet citronskal. Pisk æggehviderne stive og […]

Læs mere

Æble Strudel

Æble strudel TILBEREDNING: Ingredienserne til dejen blandes og røres til en jævn dej. Lad stå i 30 minutter. Skræl æblerne, del dem i fire og fjern kernehusene til fyldet. Riv æblerne med et rösti-rivejern. Bland dem med citronsaft og citronskal med det samme. Tilføj Hermesetas Drys-Let, kanel og vindruer, rør rundt. Læg dejen ud på […]

Læs mere

Kirsebær/chokolade-soufflé

Kirsebær/chokolade-soufflé TILBEREDNING: Afmål mel, kakaopulver, æggeblommer og mælk ned i gryden. Opvarm blandingen ved svag varme og konstant omrøring. Lad den nænsomt simre i et par minutter. Læg låg på gryden, og lad indholdet køle af. Hermesetas Drys-Let i souffleen, og rør rundt, indtil blandingen er lind. Fordel kirsebærrene i souffléformene, og drys Hermesetas Drys-Let […]

Læs mere

Chokolade-is med hindebær-creme

Chokolade-is med hindebær-creme TILBEREDNING: Lækker sukkerfri is med mørk chokolade, serveret med lækker hindbær-creme. Chokolade-is: Pisk æggeblommerne og Hermesetas Drys-Let, indtil det er en luftig og hvid pasta. Bland og rør flødeosten i blandingen. Pisk æggehviderne til stift skum. Pisk fløden. Bland al fløden og den hakkede, mørke chokolade i æggeblandingen. Hæld de piskede æggehvider […]

Læs mere

Mættede Citronkage

Mættede Citronkage TILBEREDNING: Til en aflang kageform (ca. 23cm x 8cm), smurt med smør. Til dejen omrøres smørret indtil der dannes toppe, sukker iblandes og massen omrøres, indtil den har skum-konsistens. Under omrøring tilsættes et æg ad gangen, indtil massen har fået lys farve. Revne skaller fra 2 citroner blandes i massen. De øvrige ingredienser […]

Læs mere

Farmhouse Scones

Farmhouse Scones TILBEREDNING: Forvarm ovnen til 200°C/gas trin 6. Si mel, bagepulver og salt ned i en skål, tilsæt det fedtfattige fedtstof og bland det, indtil det er ensartet. Rør sultanas og Hermesetas Drys-Let igennem, sammenbland derefter ingredienserne med yoghurt og nok mælk til at danne en blød, men ikke klæbrig dej. Vend den ud […]

Læs mere