Search

Produkt: Drys-Let

Iste

Iste TILBEREDNING: Opvarm vand til 80 °C og hæld det over tebladene i en kande. Lad teen trække efter anbefaling på tepakken, og sigt tebladene fra. Lad teen køle helt af i køleskabet. Tilsæt Hermesetas Flydende efter smag. Skær citronen i skiver og put skiverne i kanden. Servér over isterninger og pynt med citronskiver.

Læs mere

Mille feuilles med hindbær og pistachie

Mille feuilles med hindbær og pistachie TILBEREDNING: Pistaciepasta Hæld pistacienødderne i en blender og blend dem godt igennem. Først bliver nødderne til mel, men efter noget tid vil nødderne blive cremede og blandingen får konsistens af peanut butter. BEMÆRK: Du skal bruge lidt flere pistacier til pastaen end der står i opskriften, da de ellers […]

Læs mere

Jordbærtærter

Jordbærtærter TILBEREDNING: Tærtebund Bland mel, Hermesetas og salt i en køkkenmaskine. Tilsæt smør og vand, og rør indtil smørret er godt fordelt, og blandingen tager form af små krummer. Tilsæt æggeblommen, og rør indtil dejen samler sig. Vend dejen ud på køkkenbordet og saml dejen uden at ælte den for meget. Pak dejen ind i […]

Læs mere

Mandelcookies med chokolade

TILBEREDNING: Slå ægget ud i en skål og pisk det igennem. Tilsæt smør, Hermesetas Drys-Let og vaniljepulver, og pisk det sammen. Tilsæt derefter mandelmel og natron og rør det igennem. Hæld langsomt mandelmælken i skålen mens der piskes. Fortsæt indtil al mandelmælken er tilsat. Hak chokoladen groft og vend den i dejen. Dæk skålen med […]

Læs mere

Bananvafler

Bananvafler TILBEREDNING: Skræl bananerne og læg dem i en blender. Hæld mælk i blenderen, slå ægget ud deri og blend det hele igennem. Tilsæt de resterende ingredienser og blend indtil dejen er fin og ensartet. Hæld dej i et forvarmet vaffeljern og bag vaflerne indtil de er gyldne og sprøde.

Læs mere

Brownies

Brownies TILBEREDNING: Ovnen forvarmes til 180 °C. Smørret kommes i en mellemstor pande, chokoladen tilsættes i store stykker og smeltes ved mellemhøj temperatur. Massen afkøles en smule. De piskede æg løftes langsomt under chokolademassen og blandes. Alle resterende ingredienser tilsættes og det hele røres godt sammen. Massen kommes i den smurte, kvadratiske bageform, hvor der […]

Læs mere

Småkager med syltetøj

Småkager med syltetøj TILBEREDNING: Bland mel, Hermesetas Drys-Let, Vanilje-hermesetas og margarine indtil blandingen ligner små brødkrummer. Ælt herefter dejen forsigtigt – men kun til den lige hænger sammen. Dejen stilles på køl i 1 time. Rul herefter dejen ud i en tykkelse af 3-4 mm. og prik ca. 80 stykker ud. Halvdelen af disse skal […]

Læs mere

Æble- og tyttebærkage med valnødder

Æble- og tyttebærkage med valnødder TILBEREDNING: Stil ovnen på 175 ºC. Smør en springform på 22 cm i diameter, og drys den med rasp. Rør smeltet margarine og Hermesetas Drys-Let. Let sammen. Skil æggeblommerne fra æggehviderne. Pisk æggeblommerne i, én ad gangen, og mælken. Tilsæt mælk blandet med bagepulver, hakkede valnødder og til sidst tyttebær. […]

Læs mere

Chokoladekage med chokoladeganache

Chokoladekage med chokoladeganache TILBEREDNING: Forvarm ovnen på 175 °C (alm. ovn, ikke varmluft). Beklæd bunden af en springform (21 cm) med bagepapir og smør siderne. Slå æggene ud i en skål, tilsæt Hermesetas Drys-Let og pisk det sammen. Smelt smørret, tilsæt det til æggeblandingen og pisk indtil det er inkorporeret. I en ny skål sigtes […]

Læs mere

Fransk Æbletærte

Fransk Æbletærte TILBEREDNING: Bland smør, Hermesetas Drys-Let eller Hermesetas Flydende og æggeblomme sammen og arbejd gradvist melet ind i blandingen. Tilsæt om nødvendigt vand, så der opnås en blød, men ikke klistret dej. Fordel tærtedejen i en lav 23cm form. Køl indtil den skal bruges. Forvarm ovnen til 190°C Skræl æblerne og skær dem i […]

Læs mere