
Citron-jordbærtærte
Citron-jordbærtærte TILBEREDNING: Bland Hermesetas Drys-Let, mel og koldt fedtstof sammen til en smulderagtig blanding. Bland koldt vand i dejen. Spred dejen på bund og kanter af en tærteform (ø 26 cm). Sæt formen i køleskabet i 30 minutter. Bland forsigtigt hytteost og creme fraîche, Hermesetas Drys-Let, æggeblommer, citronsaft og revet citronskal. Pisk æggehviderne stive og […]

Engelsk Chokoladebudding
Engelsk chokoladebudding TILBEREDNING: Bræk chokoladen i stykker og smelt den i et varmt vandbad Lad det afkøle lidt. Æggeblommer, Hermesetas Drys-Let, vanilje og vand blandes til en lys skummende creme. Rør forsigtigt chokoladen i. Bland mandler og rasp. Pisk æggehvide sammen med bagepulveret, indtil det stivner. Rør forsigtigt mandler og rasp sammen med chokoladecremen. Læg […]

Æble og Blåbær Muffins
Æble og Blåbær Muffins TILBEREDNING: Forvarm ovnen til 180°C Bland smør, vaniljeessens og 8 teskefulde Hermesetas Drys-Let i en røreskål og rør sammen indtil massen er let og luftig. Slå æggene ud i blandingen, et ad gangen. Si mel og bagepulver og rør det ind i blandingen sammen med mælken. Del 2/3 af dejen ud […]

Vitamincocktails
Vitamincocktails TILBEREDNING: Bland alle ingredienser bortset fra vand og is sammen med en stavblender. Tilsæt vandet og isterningerne, bland en gang til og fyld straks i glassene. Er herligt forfriskende!

Laksesandwich med rognsauce
Laksesandwich med rognsauce TILBEREDNING: Læg laksefileten på et fad. Bland salt, peber og Hermesetas Drys-Let. Fordel blandingen på laksefileten. Drys hakket dild på fileten, og tildæk fadet med film. Sæt fileten i køleskabet i 24 timer. Fjern den hakkede dild og krydderirester fra laksefileten og skær den ud i tynde skiver. Afmål ingredienserne til rognsaucen […]

Ananasdrøm
Ananasdrøm TILBEREDNING: Skræl ananassen, skær den midterste, træagtige del fra. S kær frugtkødet i mindre stykker og blend med frugtsaften. Sød til med Hermesetas Flydende (eller) Hermesetas Drys-Let. Bland kærnemælken i. Serveres med det samme.

Sommertærte
Sommertærte TILBEREDNING: Tænd ovnen på 175 grader. Smør en rund form, ca. 24 cm i diameter. Del æggeblommerne fra hviderne. Pisk æggeblommer og Hermesetas Drys-Let luftigt. Bland hvedemel, kartoffelmel og bagepulver. Pisk æggehviderne til hvidt skum. Vend forsigtigt melblanding, skiftevis med æggehvid-skummet, i æggeblommerne. Fordel dejen i formen og bag den på nederste rille i […]

Vegetarisk Kålgryde
Vegetarisk Kålgryde TILBEREDNING: Skær kålen i fire dele, fjern den hårde stamme og skær dem i mindre stykker. Hæld kål og vand i en kogepande. Kog med fuld varme, omrør nu og da, indtil vandet er fordampet, og kålen er lidt gennemsigtig og brunlig. Vask og skræl grøntsagerne, skær dem i skiver og steg dem […]

Sommersuppe
Sommersuppe TILBEREDNING: Hak og skræl grøntsagerne. Læg gulerødderne og kartoflerne i en gryde og læg blomkålen, som er skåret i store stykker, oven på dem. Tilsæt vand, smuldrede grøntsagsbouillon-terninger, laurbærblade og peberkorn. Kog i cirka 20 minutter. Tilsæt kaffefløde, Hermesetas Drys-Let, ærter og spinat. Opvarm, indtil suppen koger. Tilsæt de grønne løg og smør. Dæk […]

Formbagt Brød
Formbagt Brød TILBEREDNING: Blandingen kraftigt i 2 minutter, tilsæt derefter olien og resten af melet. Ælt, indtil dejen er spændstig. Dæk dejen til og lad den hæve til dobbelt højde. Opdel den hævede dej i to stykker, rul dejstykkerne en smule og læg dem i brødformene. Dæk dem til og lad dejen hæve. Pensl brødene […]
- « Forrige side
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 16
- Næste side »