Search

Tid: 60 – 90+

Fransk Æbletærte

Fransk Æbletærte TILBEREDNING: Bland smør, Hermesetas Drys-Let eller Hermesetas Flydende og æggeblomme sammen og arbejd gradvist melet ind i blandingen. Tilsæt om nødvendigt vand, så der opnås en blød, men ikke klistret dej. Fordel tærtedejen i en lav 23cm form. Køl indtil den skal bruges. Forvarm ovnen til 190°C Skræl æblerne og skær dem i […]

Læs mere

Hindbærcheesecake

Hindbærcheesecake TILBEREDNING: Smelt smørret i en skål i mikroovnen. Hæld kiksene i en food processor og blend, indtil de er blevet til fine krummer. Tilsæt det smeltede smør og blend igen. Beklæd bunden af en springform (18 cm) med bagepapir og fordel kikseblandingen over bunden. Tryk blandingen godt ned så den bliver helt fast og […]

Læs mere

Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese TILBEREDNING: Kom olivenolien i en stor pande, hak løget og svits det i 10 minutter. Skær gulerødderne i små tern, og kom dem i panden. Rør rundt, og svits i yderligere 2 minutter. Pres hvidløgene ud i panden, tilsæt hakket oksekød, salt og peber, og steg alt, indtil kødet er brunet. Tilsæt rødvinen, […]

Læs mere

Chiagrød med kiwifrugter

Chiagrød med kiwifrugter TILBEREDNING: Hæld mandelmælk, chiafrø, Hermesetas Flydende og vaniljepulver i en skål og rør rundt. Dæk skålen med køkkenfilm og stil den i køleskabet natten over. Rør rundt i chiagrøden så den er uden klumper. Tilsæt evt. mere mandelmælk om nødvendigt. Skræl 2 kiwifrugter og skær dem i tynde skiver. Tryk skiverne fast […]

Læs mere

Theboller med safran

Theboller med safran TILBEREDNING: Smuldr gæret ud i en stor skål. Smelt smørret i en skål, tilsæt mælk og hæld det i skålen til gæret. Rør indtil gæret er opløst. Tilsæt græsk yoghurt, safran, Hermesetas Drys-let, salt og rør rundt. Tilsæt hvedemelet lidt ad gangen under omrøring, indtil alt melet er tilsat. Ælt dejen igennem […]

Læs mere

Pandekager med tyttebær

Pandekager med tyttebær TILBEREDNING: Hæld alle ingredienserne til tyttebærmarmeladen i en gryde og varm det langsomt op. Lad det simre mens væsken fordamper og marmeladen langsomt tyknes. Undgå at røre for meget så bærrene forbliver intakte. Hæld hvedemel, salt og Hermesetas Drys-Let i en skål. Tilsæt mælken en smule ad gangen mens der piskes. Fortsæt […]

Læs mere

Kålsalat med rødbede

Kålsalat med rødbede TILBEREDNING: Forvarm ovnen til 200 °C. Skræl rødbederne og skær dem i kvarte. Placér dem på en bageplade med bagepapir og vend dem i 2 spsk olivenolie. Drys med salt og peber. Bag rødbederne i ovnen i 40 minutter. Skyl grønkålen og skær stilkene fra. Skær grønkålen i mindre stykker og hæld […]

Læs mere

Sprød granola

Crunchy granola TILBEREDNING: Forvarm ovnen på 150 °C (alm. ovn, ikke varmluft). Hak valnødder og cashewnødder groft og bland dem i en skål med havregryn, græskarkerner og sesamfrø. Smelt kokosolien i en skål i mikroovnen, dryp Hermesetas Flydende i kokosolien og hæld det i skålen med granolablandingen. Rør godt rundt indtil olien er fordelt. Fordel […]

Læs mere

Skovbærkage

Skovbærkage TILBEREDNING: Opskriften passer til en 30 cm springform eller tærteform til 12 personer. Pisk æggeblommerne og tilsæt Hermesetas Drys-Let og varmt vand, så massen bliver lys og luftig. Bland mel, bagepulver og kakaopulver. Pisk æggehviderne til konsistensen bliver fast. Melblandingen skal sigtes og tilsættes herefter forsigtigt æggeblommemassen. Også de piskede æggehvider tilsættes forsigtigt. Kom […]

Læs mere

Mandel- og gulerodskage

Mandel- og gulerodskage TILBEREDNING: Stil ovnen på 175 °C. Smør en kageform, og drys den med rasp (ca. 1½ liter) eller en rund form. Skil æggeblommerne fra æggehviderne. Pisk æggeblommer og Hermesetas Drys-Let sammen til en luftig blanding. Tilsæt revne gulerødder, reven limeskal og saft. Rør finthakkede mandler blandet med hvedemel, Maizena og bagepulver i. […]

Læs mere