Nemme, veganske chokoladetrøfler
Det er utrolig nemt at lave veganske chokoladetrøfler selv! Vores superlækre opskrift med kokosmælk er perfekt til selvforkælelse eller som værtindegave.
Forberedelse:
- Hak chokoladen fint og hæld den ned i en varmebestandig skål. Rør kokosmælk, Hermesetas Drys-Let og vanilje sammen i en gryde og bring det i kog. Hæld herefter blandingen ned i skålen med den hakkede chokolade og rør rundt, indtil chokoladen er helt smeltet og du har en ensartet masse. Lad chokoladecremen køle af og sæt den i køleskabet i ca. 2 timer.
- Form chokoladecremen til små kugler med en teske og rul dem i kakaopulver.
Tip: Opbevar trøflerne i køleskabet, indtil de skal spises eller foræres væk (kan dog maks. holde sig i 10 dage).
Generelle oplysninger
Ingredienser
Chokolade (min. 70 % kakao)
200 g
kokosmælk
100 ml
Hermesetas Drys-Let
5 g
Vanilje
1 drys
Kakaopulver (til at rulle trøflerne i)
20 g
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
5628
140
kcal
1340
33
Protein g
16.5
0.5
Kulhydrater g
114.5
3
Fedt g
92.5
2.5