Search

Panna cotta med hvid chokolade og jordbær

20 minutter
Desserter

Opdag en af de mest populære desserter på ny: Smag panna cotta med hvid chokolade, jordbær og den lette sødme fra Hermesetas.

Forberedelse

  1. Blød gelatine-pladerne op i koldt vand. Bræk chokoladen i stykker, hæld den i en gryde sammen med Hermesetas Drys-Let, den opskårne vaniljebælg og den usyrnede fløde og smelt ved svag varme.
  2. Tag vaniljebælgen ud af fløden og opløs den udtrykte gelatine i den stadig varme fløde. Fordel den varme masse på 4 glas og sæt den på køl i minimum 4 timer.
  3. Tilbered først jordbærsaucen kort før servering.
    Skær halvdelen af jordbærrene i små tern. Blend den anden halvdel sammen med 1 tsk Hermesetas Drys-Let og tilsæt jordbærrene i tern. Hæld jordbærsaucen over panna cottaen og pynt med hvide chokoladeflager.

Næringsværdier pr. portion

2146
kj
511
kcal
7.5
protein g
22
kulhydrater g
44
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 4 portioner

Panna cotta:

400 ml usyrnet fløde
100 g hvid chokolade
10 g Hermesetas Drys-Let
1 vaniljebælg
4 plader gelatine
400 ml usyrnet fløde 100 g hvid chokolade 10 g Hermesetas Drys-Let 1 vaniljebælg 4 plader gelatine

jordbærsauce:

300 g jordbær (friske eller frosne)
2 tsk Hermesetas Drys-Let
300 g jordbær (friske eller frosne) 2 tsk Hermesetas Drys-Let