Panna cotta med hvid chokolade og jordbær
Opdag en af de mest populære desserter på ny: Smag panna cotta med hvid chokolade, jordbær og den lette sødme fra Hermesetas.
Forberedelse
- Blød gelatine-pladerne op i koldt vand. Bræk chokoladen i stykker, hæld den i en gryde sammen med Hermesetas Drys-Let, den opskårne vaniljebælg og den usyrnede fløde og smelt ved svag varme.
- Tag vaniljebælgen ud af fløden og opløs den udtrykte gelatine i den stadig varme fløde. Fordel den varme masse på 4 glas og sæt den på køl i minimum 4 timer.
- Tilbered først jordbærsaucen kort før servering.
Skær halvdelen af jordbærrene i små tern. Blend den anden halvdel sammen med 1 tsk Hermesetas Drys-Let og tilsæt jordbærrene i tern. Hæld jordbærsaucen over panna cottaen og pynt med hvide chokoladeflager.
Næringsværdier pr. portion
2146
kj
511
kcal
7.5
protein g
22
kulhydrater g
44
fedt g
Ingredienser til 4 portioner
Panna cotta:
400 ml | usyrnet fløde |
100 g | hvid chokolade |
10 g | Hermesetas Drys-Let |
1 | vaniljebælg |
4 plader | gelatine |
jordbærsauce:
300 g | jordbær (friske eller frosne) |
2 tsk | Hermesetas Drys-Let |