Mandelkage uden sukker
Unser Mandelkuchen kommt ohne Zucker aus. Stattdessen backen wir mit Assugrin Pulver - so sparen Sie Kalorien bei diesem superleckeren Dessert.
Preparation
- Varm ovnen op til 180 °C over- / undervarme og beklæd en springform med bagepapir, smør kanten med smør og drys malede mandler på kanten.
- Skil æggehviderne fra æggeblommerne. Æggehviderne piskes stive med et drys salt og stilles til side. Rør æggeblommerne sammen med Hermesetas Drys-Let og revet citronskal og pisk blandingen, indtil den skummer. Herefter vendes æggehviderne, de malede mandler og kanel i æggeblommemassen.
- Kom dejen i den forberedte springform og bag kagen i ca. 45 minutter på midteste rille.
Nutritional values per serving
546
kj
130
kcal
7.5
protein g
1
carbohydrates g
11
fat g
Ingredients for 12 servings
00:10:00
6 stk. | Æg (størrelse M) |
20 g (+ lidt mere til drys) | Hermesetas Drys-Let |
200 g | Mandler, smuttede og malede |
1 tsk | Revet citronskal |
1 tsk | Kanel |
1 drys | Salt |