Search

Mandelkage uden sukker

55 mins
Bagning
Desserter

Unser Mandelkuchen kommt ohne Zucker aus. Stattdessen backen wir mit Assugrin Pulver - so sparen Sie Kalorien bei diesem superleckeren Dessert.

Preparation

  1. Varm ovnen op til 180 °C over- / undervarme og beklæd en springform med bagepapir, smør kanten med smør og drys malede mandler på kanten.
  2. Skil æggehviderne fra æggeblommerne. Æggehviderne piskes stive med et drys salt og stilles til side. Rør æggeblommerne sammen med Hermesetas Drys-Let og revet citronskal og pisk blandingen, indtil den skummer. Herefter vendes æggehviderne, de malede mandler og kanel i æggeblommemassen.
  3. Kom dejen i den forberedte springform og bag kagen i ca. 45 minutter på midteste rille.

Nutritional values per serving

546
kj
130
kcal
7.5
protein g
1
carbohydrates g
11
fat g
← back to overview

Ingredients for 12 servings

00:10:00

6 stk. Æg (størrelse M)
20 g (+ lidt mere til drys) Hermesetas Drys-Let
200 g Mandler, smuttede og malede
1 tsk Revet citronskal
1 tsk Kanel
1 drys Salt
6 stk. Æg (størrelse M) 20 g (+ lidt mere til drys) Hermesetas Drys-Let 200 g Mandler, smuttede og malede 1 tsk Revet citronskal 1 tsk Kanel 1 drys Salt