Search

Mandelkage uden sukker

55 minutter
Bagning
Desserter

Unser Mandelkuchen kommt ohne Zucker aus. Stattdessen backen wir mit Assugrin Pulver - so sparen Sie Kalorien bei diesem superleckeren Dessert.

Forberedelse

  1. Varm ovnen op til 180 °C over- / undervarme og beklæd en springform med bagepapir, smør kanten med smør og drys malede mandler på kanten.
  2. Skil æggehviderne fra æggeblommerne. Æggehviderne piskes stive med et drys salt og stilles til side. Rør æggeblommerne sammen med Hermesetas Drys-Let og revet citronskal og pisk blandingen, indtil den skummer. Herefter vendes æggehviderne, de malede mandler og kanel i æggeblommemassen.
  3. Kom dejen i den forberedte springform og bag kagen i ca. 45 minutter på midteste rille.

Næringsværdier pr. portion

546
kj
130
kcal
7.5
protein g
1
kulhydrater g
11
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 12 portioner

00:10:00

6 stk. Æg (størrelse M)
20 g (+ lidt mere til drys) Hermesetas Drys-Let
200 g Mandler, smuttede og malede
1 tsk Revet citronskal
1 tsk Kanel
1 drys Salt
6 stk. Æg (størrelse M) 20 g (+ lidt mere til drys) Hermesetas Drys-Let 200 g Mandler, smuttede og malede 1 tsk Revet citronskal 1 tsk Kanel 1 drys Salt