Zucchinikage
Har du nogensinde smagt en kage med grøntsager? Vores lækre opskrift kombinerer zucchini med mandler, mens muskat og kanel giver den særlige smag. Den skal prøves! Du bliver overrasket over, hvor godt den smager.
Forberedelse
- Forvarm ovnen til 180 ℃ over-/undervarme.
Vask zucchinien og riv den fint. Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål. - Pisk æggene sammen i en køkkenmaskine eller med en håndmikser. Tilsæt herefter olien og melblandingen og rør godt rundt. Først til sidst vendes den revne zucchini i dejmassen.
- Kom den færdige kagedej i en lille smurt rugbrødsform og bag den i ca. 45 minutter.
Tip: Inden servering kan du evt. drysse lidt Hermesetas Drys-Let hen over den færdige kage.
Næringsværdier pr. portion
1207
kj
287
kcal
11
protein g
2.5
kulhydrater g
26
fedt g
Ingredienser til 6 portioner
Tørre ingredienser
200 g | Mandelmel |
10 g | Hermesetas Drys-Let |
2 tsk | Bagepulver |
0,5 tsk | Kanel |
1 knivspids | Muskat |
1 drys | Salt |
Våde ingredienser
200 g | Zucchini |
2 | Æg, str. M2 |
50 ml | Solsikkeolie |