Search

Fyldte champignons på grillen

30 minutter
Snacks

Ideal für den Grill: Champignons, gefüllt mit Ziegenfrischkäse & Thymian. ➤ Am Vorabend vorbereiten + zur Gartenparty mitbringen.

Forberedelse

  1. Børst champignonerne rene, skær stilken af og stil dem tilside.
  2. Skræl løgene og skær dem i strimler. Steg løgene i lidt olivenolie ved høj varme.
  3. Opløs Hermesetas Drys-Let og salt i vandet og hæld det på panden sammen med den plukkede timian. Løgene sauteres, indtil vandet næsten er fordampet helt. Herefter tilsættes gedeflødesosten, og fyldet smages til med salt og peber.
  4. Lad fyldet køle lidt af og kom det herefter op i de klargjorte champignons. De fyldte champignons steges på grillen (eller på en grillpande) i cirka 10 minutter.

    Tip: De fyldte champignons kan fint tilberedes aftenen før og tages med til grillfesten, hvor de blot skal grilles.

Næringsværdier pr. portion

997
kj
237
kcal
11.5
protein g
5
kulhydrater g
19.5
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 2 portioner

8 stk. Brune champignons (store)
150 g Gedeflødeost
1 spsk Timian
2 tsk Olivenolie
50 ml Vand
1 tsk Hermesetas Drys-Let
1/2 tsk Salt
1 drys Sort peber
1 stk. Løg
8 stk. Brune champignons (store) 150 g Gedeflødeost 1 spsk Timian 2 tsk Olivenolie 50 ml Vand 1 tsk Hermesetas Drys-Let 1/2 tsk Salt 1 drys Sort peber 1 stk. Løg