Veganske sommerruller med jordnøddedip
Unsere veganen Sommerrollen mit Avocado, Möhre, Rande, Gurke und Erdnussdip haben das Zeug zum Sommerhit auf Gartenpartys. Zum Fingerschlecken!
Forberedelse
- Til jordnøddedippen presses limefrugten og limesaften blendes sammen med resten af ingredienserne – undtagen jordnøddesmørret – i blenderen. Herefter tilsættes jordnøddesmørret og det hele blendes kort til en smidig sauce. Kom saucen op i en lille skål og stil den til side, indtil den skal bruges til servering.
- Vask grøntsager og salat. Snit salaten. Til sommerrullerne snittes grøntsagerne og avocadoen fint i små, aflange strimler.
- Stil en skål med varmt vand klar til sommerrullerne. Når du skal rulle sommerrullerne, skal du starte med kort at lægge et stykke rispapir ned i skålen med varmt vand, så det bliver blødt lidt op. Læg herefter papiret på en stor tallerken og fyld grøntsager, krydderurter og salat på. Start med at folde den ene ende af rispapiret hen over fyldet og bøj det indunder og rul papiret til en rulle. Fremgangsmåden gentages med resten af rispapirstykkerne.
- Nyd de færdige sommerruller sammen med din hjemmelavede jordnøddedip.
Næringsværdier pr. portion
2291
kj
545
kcal
14.5
protein g
31.5
kulhydrater g
40
fedt g
Ingredienser til 2 portioner
Til sommerrullerne
6 blade (fås i det asiatiske supermarked) | Rispapir |
6 stk. | Salatblade |
1 | Gulerod |
1 | Rødbede |
1/2 | Agurk |
1 | Avocado |
Til jordnøddedippen
80 g | Groft jordnøddesmør |
1/2 | Limefrugt |
10 g | Frisk ingefær, skrællet |
1 (ca. 5 g) | Hvidløgsfed |
2 spsk | Hermesetas Drys-Let |
1 spsk | Sojasauce |
40 ml | Vand |