Search

Veganske sommerruller med jordnøddedip

30 minutter
Snacks

Unsere veganen Sommerrollen mit Avocado, Möhre, Rande, Gurke und Erdnussdip haben das Zeug zum Sommerhit auf Gartenpartys. Zum Fingerschlecken!

Forberedelse

  1. Til jordnøddedippen presses limefrugten og limesaften blendes sammen med resten af ingredienserne – undtagen jordnøddesmørret – i blenderen. Herefter tilsættes jordnøddesmørret og det hele blendes kort til en smidig sauce. Kom saucen op i en lille skål og stil den til side, indtil den skal bruges til servering.
  2. Vask grøntsager og salat. Snit salaten. Til sommerrullerne snittes grøntsagerne og avocadoen fint i små, aflange strimler.
  3. Stil en skål med varmt vand klar til sommerrullerne. Når du skal rulle sommerrullerne, skal du starte med kort at lægge et stykke rispapir ned i skålen med varmt vand, så det bliver blødt lidt op. Læg herefter papiret på en stor tallerken og fyld grøntsager, krydderurter og salat på. Start med at folde den ene ende af rispapiret hen over fyldet og bøj det indunder og rul papiret til en rulle. Fremgangsmåden gentages med resten af rispapirstykkerne.
  4. Nyd de færdige sommerruller sammen med din hjemmelavede jordnøddedip.

Næringsværdier pr. portion

2291
kj
545
kcal
14.5
protein g
31.5
kulhydrater g
40
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 2 portioner

Til sommerrullerne

6 blade (fås i det asiatiske supermarked) Rispapir
6 stk. Salatblade
1 Gulerod
1 Rødbede
1/2 Agurk
1 Avocado
6 blade (fås i det asiatiske supermarked) Rispapir 6 stk. Salatblade 1 Gulerod 1 Rødbede 1/2 Agurk 1 Avocado

Til jordnøddedippen

80 g Groft jordnøddesmør
1/2 Limefrugt
10 g Frisk ingefær, skrællet
1 (ca. 5 g) Hvidløgsfed
2 spsk Hermesetas Drys-Let
1 spsk Sojasauce
40 ml Vand
80 g Groft jordnøddesmør 1/2 Limefrugt 10 g Frisk ingefær, skrællet 1 (ca. 5 g) Hvidløgsfed 2 spsk Hermesetas Drys-Let 1 spsk Sojasauce 40 ml Vand