Krydrede tofu-grillspyd med peberfrugt og zucchini
Würzige Abwechslung für Ihre vegane Sommerparty: Marinierte Grillspiesse mit Räuchertofu, Paprika und Zucchini. Leicht und lecker!
Forberedelse
- Rør ingredienserne til marinaden grundigt sammen i en lille skål med en ske. Saltet skal være helt opløst.
- Skær grøntsagerne til spydene og den røgede tofu i nogenlunde lige store stykker og stik dem herfter på bambusspydene et stykke ad gangen. De færdige spyd pensles med den færdiglavede marinade og skal helst trække i mindst. 30 minutter, før de lægges på grillen.
- De færdiglavede spyd grilles på alle sider ved mellem varme og serveres varme. Serveres f.eks. med frisk salat og brød.
Næringsværdier pr. portion
1650
kj
393
kcal
14.5
protein g
11.5
kulhydrater g
32.5
fedt g
Ingredienser til 2 portioner
Til spydene
150 g | Røget tofu |
1 stk. | Zucchini |
1 stk. | Rød peberfrugt |
2 stk. | Forårsløg |
Til marinaden
50 ml | Rapsolie |
1 spsk | Sojasauce |
10 dråber | Hermesetas Flydende |
1 tsk | Paprikapulver |
1/2 tsk | Chili |
1/2 tsk | Oregano |
1/2 tsk | Salt |