Search

Krydrede tofu-grillspyd med peberfrugt og zucchini

25 minutter
Snacks

Würzige Abwechslung für Ihre vegane Sommerparty: Marinierte Grillspiesse mit Räuchertofu, Paprika und Zucchini. Leicht und lecker!

Forberedelse

  1. Rør ingredienserne til marinaden grundigt sammen i en lille skål med en ske. Saltet skal være helt opløst.
  2. Skær grøntsagerne til spydene og den røgede tofu i nogenlunde lige store stykker og stik dem herfter på bambusspydene et stykke ad gangen. De færdige spyd pensles med den færdiglavede marinade og skal helst trække i mindst. 30 minutter, før de lægges på grillen.
  3. De færdiglavede spyd grilles på alle sider ved mellem varme og serveres varme. Serveres f.eks. med frisk salat og brød.

Næringsværdier pr. portion

1650
kj
393
kcal
14.5
protein g
11.5
kulhydrater g
32.5
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 2 portioner

Til spydene

150 g Røget tofu
1 stk. Zucchini
1 stk. Rød peberfrugt
2 stk. Forårsløg
150 g Røget tofu 1 stk. Zucchini 1 stk. Rød peberfrugt 2 stk. Forårsløg

Til marinaden

50 ml Rapsolie
1 spsk Sojasauce
10 dråber Hermesetas Flydende
1 tsk Paprikapulver
1/2 tsk Chili
1/2 tsk Oregano
1/2 tsk Salt
50 ml Rapsolie 1 spsk Sojasauce 10 dråber Hermesetas Flydende 1 tsk Paprikapulver 1/2 tsk Chili 1/2 tsk Oregano 1/2 tsk Salt

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt