Search

Bananmuffins med valnødder

40 minutter
Bagning
Desserter

Sie sind ein anspruchsvolles Schle­cker­maul? Probieren Sie diese exquisiten, gesunden Muffins mit Dinkelmehl, Haferflocken, Bananen und Walnüssen.

Forberedelse

  1. Varm ovnen op til 180°C over-/ undervarme Kom de tørre ingredienser (speltmel, havregryn, Hermesetas Drys-Let, bagepulver, natron og kanel) i en skål og bland det hele godt sammen. Hak valnødderne og stil dem tilside.
  2. Mos bananerne med en gaffel og rør dem sammen med rapsolien og ægget til en ensartet masse. Kom de mosede bananer og halvdelen af valnødderne i melblandingen og rør rundt. Fordel den færdige dej i 4 små muffinsforme, drys resten af valnødderne henover bag dem i 30 minutter.

Næringsværdier pr. portion

1420
kj
338
kcal
8
protein g
37
kulhydrater g
17.5
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 4 portioner

70 g Speltmel
50 g Havregryn, finvalsede
5 g Hermesetas Drys-Let
1 tsk Bagepulver
1 tsk Natron
1/2 tsk Kanel
2 stk. Bananer, meget modne
3 spsk Rapsolie
1 stk. Æg (str. M)
40 g Valnødder
70 g Speltmel 50 g Havregryn, finvalsede 5 g Hermesetas Drys-Let 1 tsk Bagepulver 1 tsk Natron 1/2 tsk Kanel 2 stk. Bananer, meget modne 3 spsk Rapsolie 1 stk. Æg (str. M) 40 g Valnødder