
Æblemuffins med ristede mandler og kanel
Saftige og luftige – det er sådan, æblemuffins skal smage! Synes du ikke også? Så behøver du blot at følge vores nemme opskrift med ristede mandler og kanel.
Forberedelse
- Forvarm bageovnen på 180 °C over-/undervarme.
Rist mandelsplinterne let på en pande. Skræl æblet, fjern kernehuset, skær det i små stykker og dryp det med citronsaft. Stil begge dele til side. - Bland malede mandler, bagepulver, smør, Hermesetas Drys-Let, æg og kanel til en glat dej. Bland forsigtigt æblestykkerne i og fordel dem efterfølgende ensartet på 6 muffinforme. Pynt med de ristede mandler og bag dem gyldenbrune i 20-25 minutter.
Næringsværdier pr. portion
900
kj
214
kcal
7.5
protein g
5.5
kulhydrater g
18.5
fedt g
Ingredienser til 6 portioner
100 g | Mandelmel |
2 stk. | Æg (størrelse M) |
50 g | Smør |
3 spsk | Hermesetas Drys-Let |
1 tsk | Bagepulver |
1 tsk | Kanel |
1 (ca. 200 g) | Æble |
1 spsk | Citronsaft |
20 g | Mandelsplinter |