Search

Æblemuffins med ristede mandler og kanel

30 minutter
Bagning
Desserter

Saftige og luftige – det er sådan, æblemuffins skal smage! Synes du ikke også? Så behøver du blot at følge vores nemme opskrift med ristede mandler og kanel.

Forberedelse

  1. Forvarm bageovnen på 180 °C over-/undervarme.
    Rist mandelsplinterne let på en pande. Skræl æblet, fjern kernehuset, skær det i små stykker og dryp det med citronsaft. Stil begge dele til side.
  2. Bland malede mandler, bagepulver, smør, Hermesetas Drys-Let, æg og kanel til en glat dej. Bland forsigtigt æblestykkerne i og fordel dem efterfølgende ensartet på 6 muffinforme. Pynt med de ristede mandler og bag dem gyldenbrune i 20-25 minutter.

Næringsværdier pr. portion

900
kj
214
kcal
7.5
protein g
5.5
kulhydrater g
18.5
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 6 portioner

100 g Mandelmel
2 stk. Æg (størrelse M)
50 g Smør
3 spsk Hermesetas Drys-Let
1 tsk Bagepulver
1 tsk Kanel
1 (ca. 200 g) Æble
1 spsk Citronsaft
20 g Mandelsplinter
100 g Mandelmel 2 stk. Æg (størrelse M) 50 g Smør 3 spsk Hermesetas Drys-Let 1 tsk Bagepulver 1 tsk Kanel 1 (ca. 200 g) Æble 1 spsk Citronsaft 20 g Mandelsplinter