Search

Gulerodscupcakes med krydderi frosting

75 minutter
Bagning
Desserter

Kan gulerods-cupcakes være sensuelle? I dén grad! Smag vores enestående blanding af bananer, ananas, dadler, mascarpone og flødeskum.

Forberedelse

  1. Forvarm ovnen til 185 °C. Pisk æg og olie sammen. Mos bananerne og pisk dem med. Hak ananas i meget små stykker (eller blend det groft i en blender) og hæld det over et rent viskestykke. Pres viskestykket meget stramt over en skål så overskydende ananassaft presses ud (gem ananassaften til frostingen). Hæld ananasen fra viskestykket over i skålen med æg og bananer. Skær dadlerne over og pil stenene ud. Hak dadlerne meget fint og vend dem i dejen.
  2. Sigt vaniljepulver, mel, Hermesetas Drys-Let, natron, bagepulver, salt, kanel, muskat og stødt nellike sammen i en skål. Vend de tørre ingredienser i de våde ingredienser. Skræl gulerødderne og riv dem på et rivejern. Vend dem i dejen. Hæld kagedejen i cupcakeforme og bag kagerne i ovnen i 20-25 minutter eller indtil du kan stikke en pind i kagen uden der hænger dej ved.
  3. Frosting: Hæld mascarponen i en skål og pisk det igennem indtil det er luftigt. Tilsæt piskefløde en spiseske ad gangen og pisk. Fortsæt indtil konsistensen er tyk og cremet. Tilsæt vaniljekorn og rør rundt. Tilsæt til sidst 1 spiseske ananassaft for at søde frostingen, og rør rundt. Tilsæt mere ananassaft efter behov. Hæld frostingen i en sprøjtepose og dekorér de afkølede cupcakes med swirls af frosting.

Næringsværdier pr. portion

1501
kj
357
kcal
4
protein g
24
kulhydrater g
28
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 10 portioner

2 Ægg
1 dl Smagsneutral olie
2 Modne bananer
250 g Ananas
4 Store dadler
1 tsk Vaniljepulver
125 g Mel
10 g Hermesetas Drys-Let
1 tsk Natron
1 tsk Bagepulver
1/4 tsk Salt
1 tsk Kanel
1/4 tsk Muskat
en knivspids Stødt nellike
125 g Revet gulerod
2 Ægg 1 dl Smagsneutral olie 2 Modne bananer 250 g Ananas 4 Store dadler 1 tsk Vaniljepulver 125 g Mel 10 g Hermesetas Drys-Let 1 tsk Natron 1 tsk Bagepulver 1/4 tsk Salt 1 tsk Kanel 1/4 tsk Muskat en knivspids Stødt nellike 125 g Revet gulerod

Frosting:

250 g Mascarpone
1 dl Piskefløde
1-2 spsk Ananassaft
1 Korn fra vaniljestang
250 g Mascarpone 1 dl Piskefløde 1-2 spsk Ananassaft 1 Korn fra vaniljestang

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt