Search

Sæson: Vinter

Mince Pies

Engelska julpajer TILLAGNING: Si mel til dejen ned i en skål, tilsæt det fedtfattige fedtstof og bland det, indtil det er ensartet. Rør Hermesetas Drys-Let ind, og bind derefter ingredienserne sammen med koldt vand, så det bliver en temmelig fast dej. Ælt dejen let på et melet arbejdsbord. Pak derefter dejen ind i film og […]

Læs mere

Makroner

Makroner TILBEREDNING: Forvarm ovnen til 180C. Afmål mandelmel, kokos og Hermesetas Drys-Let i en røreskål. Hæld gradvist æggehviderne i skålen, sammen med vandet, og bland, så der opnås en let glat og fast blanding. Forbered en bageplade med bagepapir og form makronerne med en ske af blandingen. Top hver makron med en hel smuttet mandel […]

Læs mere

Vegetarisk Kålgryde

Vegetarisk Kålgryde TILBEREDNING: Skær kålen i fire dele, fjern den hårde stamme og skær dem i mindre stykker. Hæld kål og vand i en kogepande. Kog med fuld varme, omrør nu og da, indtil vandet er fordampet, og kålen er lidt gennemsigtig og brunlig. Vask og skræl grøntsagerne, skær dem i skiver og steg dem […]

Læs mere

Juleglögg

TILBEREDNING: Krydderierne lægges i et glas og overhældes med 1 dl vodka eller Brøndum snaps. Tildæk glasset og lad det trække i 24 timer, hvorefter Krydderierne sies fra. Rødvinen opvarmes langsomt i en gryde sammen med rosiner, mandelsplitter og Hermesetas Drys-Let. Til sidst tilsættes den krydrede spiritus.

Læs mere

Orientalsk appelsinsalat

Orientalsk appelsinsalat TILBEREDNING: Skræl og skær appelsinerne i stykker. Bland den appelsinteen, det Hermesetas Flydende, kanel, citronskal og citronsaft, og drys appelsinstykkerne med denne blanding. Stilles i køleskabet i 1 time. Skær dadlerne i strimler, pistacien i små stykker og granatæblet halvt over, fjern frøene og fordel det ud over appelsinerne. Pynt salaten med myntebladene.

Læs mere

Kokosmakroner

Kokosmakroner TILBEREDNING: Knus cornflaksene let med hånden. Bland cornflakes, kokosrasp, Hermesetas Drys-Let og bittermandelaroma. Tilføj æggehviden og kærnemælken og rør det hele godt sammen, indtil det bliver til en fast, fugtig masse. Form det til små ovale kugler med hånden eller en ske. Bag makronerne ved 150º i 15 minutter i en forvarmet ovn.

Læs mere