Search

Vegetarisk Kålgryde

105 minutter
Snacks

Forberedelse

Næringsværdier pr. portion

467
kj
112
kcal
5
protein g
13
kulhydrater g
5
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 10 portioner

Vegetarisk kålgryde:

1 1/2 kg Hvidkål
2–3 dl Vand
1 lille (200 g) Squash
3 (450 g) Paprika
2 Løg
1 Aubergine
6 Fed hvidløg
2 spsk Olie
1 1/2 kg Hvidkål 2–3 dl Vand 1 lille (200 g) Squash 3 (450 g) Paprika 2 Løg 1 Aubergine 6 Fed hvidløg 2 spsk Olie

Bouillon:

8 dl Vand
2 Grøntsagsbouillonterninger
2 spsk Hermesetas Drys-Let
2 tsk Merian
1 tsk Groft malet sort peber
1/2 –1 tsk Salt
50 g Dæk med revet ost (15-18 % fedt)
8 dl Vand 2 Grøntsagsbouillonterninger 2 spsk Hermesetas Drys-Let 2 tsk Merian 1 tsk Groft malet sort peber 1/2 –1 tsk Salt 50 g Dæk med revet ost (15-18 % fedt)

Servering:

200 g tyttebær
1/2 dl Hermesetas Drys-Let
200 g tyttebær 1/2 dl Hermesetas Drys-Let

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt