
Vitamincocktails
Vitamincocktails TILBEREDNING: Bland alle ingredienser bortset fra vand og is sammen med en stavblender. Tilsæt vandet og isterningerne, bland en gang til og fyld straks i glassene. Er herligt forfriskende!

Sommertærte
Sommertærte TILBEREDNING: Tænd ovnen på 175 grader. Smør en rund form, ca. 24 cm i diameter. Del æggeblommerne fra hviderne. Pisk æggeblommer og Hermesetas Drys-Let luftigt. Bland hvedemel, kartoffelmel og bagepulver. Pisk æggehviderne til hvidt skum. Vend forsigtigt melblanding, skiftevis med æggehvid-skummet, i æggeblommerne. Fordel dejen i formen og bag den på nederste rille i […]

Sommersuppe
Sommersuppe TILBEREDNING: Hak og skræl grøntsagerne. Læg gulerødderne og kartoflerne i en gryde og læg blomkålen, som er skåret i store stykker, oven på dem. Tilsæt vand, smuldrede grøntsagsbouillon-terninger, laurbærblade og peberkorn. Kog i cirka 20 minutter. Tilsæt kaffefløde, Hermesetas Drys-Let, ærter og spinat. Opvarm, indtil suppen koger. Tilsæt de grønne løg og smør. Dæk […]

Mættede Citronkage
Mættede Citronkage TILBEREDNING: Til en aflang kageform (ca. 23cm x 8cm), smurt med smør. Til dejen omrøres smørret indtil der dannes toppe, sukker iblandes og massen omrøres, indtil den har skum-konsistens. Under omrøring tilsættes et æg ad gangen, indtil massen har fået lys farve. Revne skaller fra 2 citroner blandes i massen. De øvrige ingredienser […]

Hindbærmuffins
Hindbærmuffins TILBEREDNING: Æg, Hermesetas Drys-Let og blødt smør blandes og røres til skum. Mel og bagepulver blandes og opblandes skiftevis med smør i skummassen. Dejen skal være tilstrækkelig flydende til at den kan fyldes i formene. Til sidst tilsættes de frosne bær, således at deres farve ikke smitter af på dejen og bærrene ikke smuldrer. […]

Frugtkompot
Frugtkompot TILBEREDNING: Fjern stenene/skallen fra frugterne, fjern kernehusene og hak frugterne i passende stykker. Kog alle de andre ingredienser op under omrøring. Hæld frugterne i sammenkogningen, og lad dem simre, indtil de er blevet bløde, men inden de går i opløsning. Hæld det på glas med det samme og stadig er varmt. Luk godt til.

Usødet æblemos med kanelsmag
Usødet æblemos med kanelsmag TILBEREDNING: Skræl æblerne, og skær dem i mindre stykker. Kog alle ingredienserne sammen under låg i en kasserolle i 10 minutter under konstant omrøring. Hvis æblestykkerne ikke koges ud, skal du bruge en stavblender til at blende en lind æblemos. Fjern kanelstængerne, når du blander mosen, og læg dem derefter tilbage […]
- « Forrige side
- 1
- …
- 7
- 8
- 9