
Kirsebær/chokolade-soufflé
Kirsebær/chokolade-soufflé TILBEREDNING: Afmål mel, kakaopulver, æggeblommer og mælk ned i gryden. Opvarm blandingen ved svag varme og konstant omrøring. Lad den nænsomt simre i et par minutter. Læg låg på gryden, og lad indholdet køle af. Hermesetas Drys-Let i souffleen, og rør rundt, indtil blandingen er lind. Fordel kirsebærrene i souffléformene, og drys Hermesetas Drys-Let […]

Bærtrifli
Bærtrifli TILBEREDNING: Forvarm ovnen til 190ºC (gas: trin 5) og læg 6 papirbageforme i en muffinform. Bland margarine og Hermesetas Drys-Let sammen. Tilsæt ægget med lidt af melet og bland. Si resten af melet og bagepulver sammen og vend det i blandingen. Fordel massen i bageformene og bag i 15 minutter, indtil kagerne er brune […]

Mættede Citronkage
Mættede Citronkage TILBEREDNING: Til en aflang kageform (ca. 23cm x 8cm), smurt med smør. Til dejen omrøres smørret indtil der dannes toppe, sukker iblandes og massen omrøres, indtil den har skum-konsistens. Under omrøring tilsættes et æg ad gangen, indtil massen har fået lys farve. Revne skaller fra 2 citroner blandes i massen. De øvrige ingredienser […]

Orientalsk appelsinsalat
Orientalsk appelsinsalat TILBEREDNING: Skræl og skær appelsinerne i stykker. Bland den appelsinteen, det Hermesetas Flydende, kanel, citronskal og citronsaft, og drys appelsinstykkerne med denne blanding. Stilles i køleskabet i 1 time. Skær dadlerne i strimler, pistacien i små stykker og granatæblet halvt over, fjern frøene og fordel det ud over appelsinerne. Pynt salaten med myntebladene.

Hindbærmuffins
Hindbærmuffins TILBEREDNING: Æg, Hermesetas Drys-Let og blødt smør blandes og røres til skum. Mel og bagepulver blandes og opblandes skiftevis med smør i skummassen. Dejen skal være tilstrækkelig flydende til at den kan fyldes i formene. Til sidst tilsættes de frosne bær, således at deres farve ikke smitter af på dejen og bærrene ikke smuldrer. […]

Kokosmakroner
Kokosmakroner TILBEREDNING: Knus cornflaksene let med hånden. Bland cornflakes, kokosrasp, Hermesetas Drys-Let og bittermandelaroma. Tilføj æggehviden og kærnemælken og rør det hele godt sammen, indtil det bliver til en fast, fugtig masse. Form det til små ovale kugler med hånden eller en ske. Bag makronerne ved 150º i 15 minutter i en forvarmet ovn.

Jordbærmarmelade
Jordbærmarmelade TILBEREDNING: Hæld 45 ml (3 spsk.) appelsinsaft i en lille skål og strø husblas over. Lad det bløde op, mens jordbærrene koger. Fjern jordbærrenes stilke, hæld dem i en gryde med den resterende appelsaft og pres det let. Lad jordbærrene simre ved let varme i 3-4 minutter, indtil de er blødt op. Fjern gryden […]

Hindebærkys
Hindebærkys TILBEREDNING: Forvarm ovnen til 190°C/gas: trin 5. Bland fedtstoffet sammen med Hermesetas Drys-Let. Bland ægget i lidt efter lidt, sigt derefter mel og bagepulver i, tilsæt mandelessens og nok mælk til at gøre blandingen ret fast. Tag små portioner af blandingen og rul dem til kugler med fugtede hænder. Anbring dem på smurte bageplader. […]

Frugtkompot
Frugtkompot TILBEREDNING: Fjern stenene/skallen fra frugterne, fjern kernehusene og hak frugterne i passende stykker. Kog alle de andre ingredienser op under omrøring. Hæld frugterne i sammenkogningen, og lad dem simre, indtil de er blevet bløde, men inden de går i opløsning. Hæld det på glas med det samme og stadig er varmt. Luk godt til.

Farmhouse Scones
Farmhouse Scones TILBEREDNING: Forvarm ovnen til 200°C/gas trin 6. Si mel, bagepulver og salt ned i en skål, tilsæt det fedtfattige fedtstof og bland det, indtil det er ensartet. Rør sultanas og Hermesetas Drys-Let igennem, sammenbland derefter ingredienserne med yoghurt og nok mælk til at danne en blød, men ikke klæbrig dej. Vend den ud […]