
Ingefærkage
Ingefærkage TILBEREDNING: Forvarm ovnen til 150C/gas: trin 2 Smør en 1 kg brødform og læg bagepapir i den. Smelt langsomt margarine og sirup ved lav varme. Rør Hermesetas Drys-Let, siet mel, ingefær og kanel sammen med det piskede æg. Varm mælken lidt op, tilsæt natron og rør det sammen med hovedblandingen. Når blandingen er jævn, […]

Kugelhopf
Kugelhopf TILBEREDNING: Lad rosinerne ligge i blød i rommen eller koncentratet. Fordel gæren og rør den op i 2 spsk. mælk ved stuetemperatur indtil det er opløst. Blad tofuen med det resterende mælk og kom det i blender. Kom mel i en skål og tilsæt de resterende ingredienser undtagen rosinerne og mandlerne. Ælt dejen til […]

Cheese Cake
Cheese Cake TILBEREDNING: Smuldr kiksene i en foodprocessor. Tilsæt smeltet smør, og forøg hastigheden, indtil blandingen er lind. Fordel dejen i en springform med en diameter på 25 cm, og tryk den ned mod bunden med en ske. Dræn ananas for væde. Fordel ananastern oven på smuldreblandingen, og stil springformen i køleskabet. Opblød hudblads i […]

Citron-jordbærtærte
Citron-jordbærtærte TILBEREDNING: Bland Hermesetas Drys-Let, mel og koldt fedtstof sammen til en smulderagtig blanding. Bland koldt vand i dejen. Spred dejen på bund og kanter af en tærteform (ø 26 cm). Sæt formen i køleskabet i 30 minutter. Bland forsigtigt hytteost og creme fraîche, Hermesetas Drys-Let, æggeblommer, citronsaft og revet citronskal. Pisk æggehviderne stive og […]

Sommertærte
Sommertærte TILBEREDNING: Tænd ovnen på 175 grader. Smør en rund form, ca. 24 cm i diameter. Del æggeblommerne fra hviderne. Pisk æggeblommer og Hermesetas Drys-Let luftigt. Bland hvedemel, kartoffelmel og bagepulver. Pisk æggehviderne til hvidt skum. Vend forsigtigt melblanding, skiftevis med æggehvid-skummet, i æggeblommerne. Fordel dejen i formen og bag den på nederste rille i […]

Vegetarisk Kålgryde
Vegetarisk Kålgryde TILBEREDNING: Skær kålen i fire dele, fjern den hårde stamme og skær dem i mindre stykker. Hæld kål og vand i en kogepande. Kog med fuld varme, omrør nu og da, indtil vandet er fordampet, og kålen er lidt gennemsigtig og brunlig. Vask og skræl grøntsagerne, skær dem i skiver og steg dem […]

Tærte med blandede bær
Tærte med blandede bær TILBEREDNING: Kom melet i en skål og bland det sammen med margarinen, indtil blandingen er smulderagtig. Tilsæt Hermesetas Drys-Let og rør sammen, tilsæt æggeblomme og nok vand (2-3 spsk.) til at få dejen ret fast. Rul dejen ud og læg den som bund i en smurt 20 cm tærteform. Lad køle af […]

Æble Strudel
Æble strudel TILBEREDNING: Ingredienserne til dejen blandes og røres til en jævn dej. Lad stå i 30 minutter. Skræl æblerne, del dem i fire og fjern kernehusene til fyldet. Riv æblerne med et rösti-rivejern. Bland dem med citronsaft og citronskal med det samme. Tilføj Hermesetas Drys-Let, kanel og vindruer, rør rundt. Læg dejen ud på […]

Mættede Citronkage
Mættede Citronkage TILBEREDNING: Til en aflang kageform (ca. 23cm x 8cm), smurt med smør. Til dejen omrøres smørret indtil der dannes toppe, sukker iblandes og massen omrøres, indtil den har skum-konsistens. Under omrøring tilsættes et æg ad gangen, indtil massen har fået lys farve. Revne skaller fra 2 citroner blandes i massen. De øvrige ingredienser […]

Orientalsk appelsinsalat
Orientalsk appelsinsalat TILBEREDNING: Skræl og skær appelsinerne i stykker. Bland den appelsinteen, det Hermesetas Flydende, kanel, citronskal og citronsaft, og drys appelsinstykkerne med denne blanding. Stilles i køleskabet i 1 time. Skær dadlerne i strimler, pistacien i små stykker og granatæblet halvt over, fjern frøene og fordel det ud over appelsinerne. Pynt salaten med myntebladene.