Search

Tid: 30 – 60 min

Abrikossouffle

Abrikossouffle TILBEREDNING: Læg abrikoser og revet appelsinskal i en gryde med 450 ml vand og pocher forsigtigt frugten i 30 minutter, indtil den er blød. Imens lægges husblassen i en lille skål. Hæld appelsinsaften over og lad det ligge i blød. Når frugten er blød tilsættes den udblødte husblas. Rør rundt, indtil alt er opløst, […]

Læs mere

Limetærte

Limetærte TILBEREDNING: Læg mel, Hermesetas Drys-Let og smør i en skål. Gnid mel og fedt hurtigt mellem fingrene, så det bliver til flager. Tilsæt hytteost og bland det hurtigt til en dej. Lad den stå i 30 minutter. Smør en tærteform (26-28 cm i diameter) Rul dejen tyndt ud og placer den på tærteformen. Prik […]

Læs mere

Abrikos- og ribs-terrine

Abrikos- og ribs-terrine TILBEREDNING: Kog de friske og tørrede abrikoser op i appelsinsaft lad det koge i ca. 10 minutter, indtil de er bløde. Miks det i en blender og hæld det tilbage i gryden. Rør agar-agar pulveret med vand, bland med Hermesetas Drys-Let og hæld det i gryden. Kog massen op igen under omrøring, og […]

Læs mere

Citron-jordbærtærte

Citron-jordbærtærte TILBEREDNING: Bland Hermesetas Drys-Let, mel og koldt fedtstof sammen til en smulderagtig blanding. Bland koldt vand i dejen. Spred dejen på bund og kanter af en tærteform (ø 26 cm). Sæt formen i køleskabet i 30 minutter. Bland forsigtigt hytteost og creme fraîche, Hermesetas Drys-Let, æggeblommer, citronsaft og revet citronskal. Pisk æggehviderne stive og […]

Læs mere

Æble og Blåbær Muffins

Æble og Blåbær Muffins TILBEREDNING: Forvarm ovnen til 180°C Bland smør, vaniljeessens og 8 teskefulde Hermesetas Drys-Let i en røreskål og rør sammen indtil massen er let og luftig. Slå æggene ud i blandingen, et ad gangen. Si mel og bagepulver og rør det ind i blandingen sammen med mælken. Del 2/3 af dejen ud […]

Læs mere

Sommersuppe

Sommersuppe TILBEREDNING: Hak og skræl grøntsagerne. Læg gulerødderne og kartoflerne i en gryde og læg blomkålen, som er skåret i store stykker, oven på dem. Tilsæt vand, smuldrede grøntsagsbouillon-terninger, laurbærblade og peberkorn. Kog i cirka 20 minutter. Tilsæt kaffefløde, Hermesetas Drys-Let, ærter og spinat. Opvarm, indtil suppen koger. Tilsæt de grønne løg og smør. Dæk […]

Læs mere

Kirsebær/chokolade-soufflé

Kirsebær/chokolade-soufflé TILBEREDNING: Afmål mel, kakaopulver, æggeblommer og mælk ned i gryden. Opvarm blandingen ved svag varme og konstant omrøring. Lad den nænsomt simre i et par minutter. Læg låg på gryden, og lad indholdet køle af. Hermesetas Drys-Let i souffleen, og rør rundt, indtil blandingen er lind. Fordel kirsebærrene i souffléformene, og drys Hermesetas Drys-Let […]

Læs mere

Hindbærmuffins

Hindbærmuffins TILBEREDNING: Æg, Hermesetas Drys-Let og blødt smør blandes og røres til skum. Mel og bagepulver blandes og opblandes skiftevis med smør i skummassen. Dejen skal være tilstrækkelig flydende til at den kan fyldes i formene. Til sidst tilsættes de frosne bær, således at deres farve ikke smitter af på dejen og bærrene ikke smuldrer. […]

Læs mere

Kokosmakroner

Kokosmakroner TILBEREDNING: Knus cornflaksene let med hånden. Bland cornflakes, kokosrasp, Hermesetas Drys-Let og bittermandelaroma. Tilføj æggehviden og kærnemælken og rør det hele godt sammen, indtil det bliver til en fast, fugtig masse. Form det til små ovale kugler med hånden eller en ske. Bag makronerne ved 150º i 15 minutter i en forvarmet ovn.

Læs mere

Farmhouse Scones

Farmhouse Scones TILBEREDNING: Forvarm ovnen til 200°C/gas trin 6. Si mel, bagepulver og salt ned i en skål, tilsæt det fedtfattige fedtstof og bland det, indtil det er ensartet. Rør sultanas og Hermesetas Drys-Let igennem, sammenbland derefter ingredienserne med yoghurt og nok mælk til at danne en blød, men ikke klæbrig dej. Vend den ud […]

Læs mere