
Citronkage
Citronkage TILBEREDNING: Forvarm ovnen på 200 °C. Beklæd bunden af en springform (18-19 cm) med bagepapir og smør siderne. Sigt mel, bagepulver, vaniljepulver og Hermesetas Drys-Let sammen i en skål. Smelt smørret og slå æggene ud i skålen med det smeltede smør. Tilsæt kærnemælk samt saft og fintrevet skal fra citronerne. Hæld de våde ingredienser […]

Mille feuilles med hindbær og pistachie
Mille feuilles med hindbær og pistachie TILBEREDNING: Pistaciepasta Hæld pistacienødderne i en blender og blend dem godt igennem. Først bliver nødderne til mel, men efter noget tid vil nødderne blive cremede og blandingen får konsistens af peanut butter. BEMÆRK: Du skal bruge lidt flere pistacier til pastaen end der står i opskriften, da de ellers […]

Broccoli- og blomkålssalat
Broccoli- og blomkålssalat TILBEREDNING: Skyl broccoli og blomkål og skær dem i små buketter. Hæld det i en gryde med en lille smule kogende vand i bunden, læg låg på og blanchér i 2 minutter. Sigt vandet fra og lad broccoli og blomkål dampe af. Skær rødløg i små tern. Steg kalkunbacon på en pande […]

Mandelcookies med chokolade
TILBEREDNING: Slå ægget ud i en skål og pisk det igennem. Tilsæt smør, Hermesetas Drys-Let og vaniljepulver, og pisk det sammen. Tilsæt derefter mandelmel og natron og rør det igennem. Hæld langsomt mandelmælken i skålen mens der piskes. Fortsæt indtil al mandelmælken er tilsat. Hak chokoladen groft og vend den i dejen. Dæk skålen med […]

Småkager med syltetøj
Småkager med syltetøj TILBEREDNING: Bland mel, Hermesetas Drys-Let, Vanilje-hermesetas og margarine indtil blandingen ligner små brødkrummer. Ælt herefter dejen forsigtigt – men kun til den lige hænger sammen. Dejen stilles på køl i 1 time. Rul herefter dejen ud i en tykkelse af 3-4 mm. og prik ca. 80 stykker ud. Halvdelen af disse skal […]

Chokoladekage med chokoladeganache
Chokoladekage med chokoladeganache TILBEREDNING: Forvarm ovnen på 175 °C (alm. ovn, ikke varmluft). Beklæd bunden af en springform (21 cm) med bagepapir og smør siderne. Slå æggene ud i en skål, tilsæt Hermesetas Drys-Let og pisk det sammen. Smelt smørret, tilsæt det til æggeblandingen og pisk indtil det er inkorporeret. I en ny skål sigtes […]

Spaghetti Bolognese
Spaghetti Bolognese TILBEREDNING: Kom olivenolien i en stor pande, hak løget og svits det i 10 minutter. Skær gulerødderne i små tern, og kom dem i panden. Rør rundt, og svits i yderligere 2 minutter. Pres hvidløgene ud i panden, tilsæt hakket oksekød, salt og peber, og steg alt, indtil kødet er brunet. Tilsæt rødvinen, […]

Æblekage
Æblekage TILBEREDNING: Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær æblerne i store terninger. Hæld æbleterningerne i en gryde sammen med vaniljekorn, den udskrabede vaniljestang, Hermesetas og vand. Lad æblerne simre ved svag varme, og rør af og til om. Tag gryden af varmen, når æblerne er møre, og fisk vaniljestangen op. Mos æblerne med en gaffel […]

Ristede kikærter
Ristede kikærter TILBEREDNING: Varm ovnen op til 175 °C. Sigt vandet fra kikærterne, og hæld dem i skål. Bland kikærterne med de øvrige ingredienser, og rør godt rundt. Kom kikærterne på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i 35 – 45 minutter eller indtil de er sprøde. NOTES: Perfect as a snack or […]

Sprød granola
Crunchy granola TILBEREDNING: Forvarm ovnen på 150 °C (alm. ovn, ikke varmluft). Hak valnødder og cashewnødder groft og bland dem i en skål med havregryn, græskarkerner og sesamfrø. Smelt kokosolien i en skål i mikroovnen, dryp Hermesetas Flydende i kokosolien og hæld det i skålen med granolablandingen. Rør godt rundt indtil olien er fordelt. Fordel […]
- « Forrige side
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 9
- Næste side »