Search

Tid: 0 – 30 min

Brownies

Brownies TILBEREDNING: Ovnen forvarmes til 180 °C. Smørret kommes i en mellemstor pande, chokoladen tilsættes i store stykker og smeltes ved mellemhøj temperatur. Massen afkøles en smule. De piskede æg løftes langsomt under chokolademassen og blandes. Alle resterende ingredienser tilsættes og det hele røres godt sammen. Massen kommes i den smurte, kvadratiske bageform, hvor der […]

Læs mere

Bagte asparges med creme fraiche-dressing

Bagte asparges med creme fraiche-dressing TILBEREDNING: Tænd ovnen på 230 °C (alm. ovn, ikke varmluft). Rens aspargesene og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Dryp ovenolien over, vend aspargesene i olien og drys med sesamfrø. Hak mandlerne fint og drys dem over til sidst. Bag aspargesene i ovnen i 12 minutter. Men aspargesene […]

Læs mere

Rabarber gin fizz

Rabarber gin fizz TILBEREDNING: Skær rabarberne i små stykker og hæld dem i en gryde sammen med Hermsetas Drys-Let. Varm det langsom op til kogepunktet under omrøring og lad det simre indtil rabarberne falder fra hinanden. Hæld de udkogte rabarber i en skål gennem en si, og pres det indtil al væske er presset fra […]

Læs mere

Mozzarellasalat

Mozzarellasalat TILBEREDNING: Skær tomaterne i både og anret dem på et stort fad. Hak rødløget fint og drys det over tomaterne sammen med basilikumbladene. Riv mozzarellaen i mindre stykker og fordel stykkerne over tomaterne. Slut af med en smule friskkværnet peber. Lav dressingen ved at blande olivenolie, balsamicoeddike, Hermesetas Flydende og havsalt i en skål […]

Læs mere

Iskaffe

Iskaffe TILBEREDNING: Bland den kolde kaffe med Hermesetas Flydende. Fyld to glas med isterninger, og hæld kaffen over isterningerne. Top glasset med sødmælk.

Læs mere

Coconut tops

Coconut tops TILBEREDNING: Forvarm ovnen på 200 °C. Hæld kokosmel i en stor skål. Smelt kokosolien, og hæld den over kokosmelet. Slå æggene ud i skålen, og tilsæt til sidst Hermesetas. Rør grundigt rundt, indtil kokosmassen er helt ensartet. Skyl hænderne i koldt vand, og form kokosmassen til 10 toppe med våde hænder, så kokosmassen […]

Læs mere

Tiramisu

Tiramisu TILBEREDNING: Hæld æggeblommer og Hermesetas Drys-Let i en skål og pisk det igennem indtil blandingen er lys og tyk. Tilsæt mascarponen og pisk igennem, indtil blandingen er fin og ensartet. Hæld æggehviderne i en ny skål og pisk indtil de er luftige og stive. Vend forsigtigt æggehviderne i mascarponeblandingen uden at miste volumen. Bland […]

Læs mere

Soyamarinerede kyllingespyd

Soyamarinerede kyllingespyd TILBEREDNING: Riv ingefæren fint på et rivejern. Hæld det i en skål og tilsæt soya, risvineddike og Hermesetas Flydende. Pres hvidløgsfedet ned i skålen og rør rundt. Skær kyllingeindefileterne over på langs og vend dem i marinaden. Sæt låg på skålen eller beklæd skålen med køkkenfilm, og stil den på køl i minimum […]

Læs mere

Vietnamesisk pomelosalat

Vietnamesisk pomelosalat TILBEREDNING: Skræl gulerødderne og snit dem i tynde stave. Snit hvidkålen fint. Skræl pomeloen, skær de hvide hinder af og skær frugtkødet i mundrette tern. Halvér granatæblet og skrab granatæblekernerne ud. Snit chilien i tynde skiver. Hak koriander groft. Hæld alle ingredienserne i en stor skål og bland det godt sammen. Rør ingredienserne […]

Læs mere

Rosinfletbrød af kvarkolie-dej

Rosinfletbrød af kvarkolie-dej TILBEREDNING: Læg rosinerne i blød i rom i mindst 4 timer eller natten over. Lad dem dryppe helt af. Tør evt. de sidste dråber af. Forvarm ovnen til 175 °C over-/ undervarme. Læg bagepapir på en bageplade. Hæld alle ingredienser i en blandeskål og bland med køkkenmaskinen eller dejkrogen på håndmikser, indtil […]

Læs mere