Search

Tid: 0 – 30 min

Solbærmarengs

Læs mere

Tomatsalat (vegan)

Læs mere

Havrecookies med mørk chokolade

Læs mere

Greenie med spinat og grønne druer

Læs mere

Grillede nektariner med mascarponecreme

Læs mere

Melonsalat

Melonsalat TILBEREDNING: Skær melonerne i små stykker og skær fignerne i skiver. Pil skallen af avocadoen, fjern stenen og skær kødet i små tern. Hæld melon, figner og avocado i en stor skål og vend det forsigtigt rundt. Drys med feta, ristede mandler og brøndkarse. Lav dressingen ved at blande balsamico, olivenolie og Hermesetas Flydende […]

Læs mere

Majskolber med koriandersmør

Majskolber med koriandersmør TILBEREDNING: Pil bladene af majskolberne og fjern trådene. Kog majskolberne i en stor gryde med letsaltet vand i 7-8 minutter. Skyl koriander og hak det fint. Hæld det i en lille skål og tilsæt smør, flødeost, limesaft, Hermesetas Flydende, salt og peber. Rør rundt. Server de varme majskolber med koriandersmørret ved siden […]

Læs mere

Iste

Iste TILBEREDNING: Opvarm vand til 80 °C og hæld det over tebladene i en kande. Lad teen trække efter anbefaling på tepakken, og sigt tebladene fra. Lad teen køle helt af i køleskabet. Tilsæt Hermesetas Flydende efter smag. Skær citronen i skiver og put skiverne i kanden. Servér over isterninger og pynt med citronskiver.

Læs mere

Stegt spidskål

Stegt spidskål TILBEREDNING: Pil de yderste blade af spidskålene og skær dem over i kvarte. Smelt smørret på panden og steg spidskålene ved mellem varme 2-3 minutter på hver siden indtil siderne bliver gyldne. Drys en smule salt over spidskålene under stegning. Hæld olivenolie og limesaft i en lille skål. Hak myntebladene meget fint og […]

Læs mere

Bananvafler

Bananvafler TILBEREDNING: Skræl bananerne og læg dem i en blender. Hæld mælk i blenderen, slå ægget ud deri og blend det hele igennem. Tilsæt de resterende ingredienser og blend indtil dejen er fin og ensartet. Hæld dej i et forvarmet vaffeljern og bag vaflerne indtil de er gyldne og sprøde.

Læs mere