Panna cotta med hvid chokolade og jordbær
Opdag en af de mest populære desserter på ny: Smag panna cotta med hvid chokolade, jordbær og den lette sødme fra Hermesetas.
Forberedelse:
- Blød gelatine-pladerne op i koldt vand. Bræk chokoladen i stykker, hæld den i en gryde sammen med Hermesetas Drys-Let, den opskårne vaniljebælg og den usyrnede fløde og smelt ved svag varme.
- Tag vaniljebælgen ud af fløden og opløs den udtrykte gelatine i den stadig varme fløde. Fordel den varme masse på 4 glas og sæt den på køl i minimum 4 timer.
- Tilbered først jordbærsaucen kort før servering.
Skær halvdelen af jordbærrene i små tern. Blend den anden halvdel sammen med 1 tsk Hermesetas Drys-Let og tilsæt jordbærrene i tern. Hæld jordbærsaucen over panna cottaen og pynt med hvide chokoladeflager.
Generelle oplysninger
Ingredienser
Panna cotta:
usyrnet fløde
400 ml
hvid chokolade
100 g
Hermesetas Drys-Let
10 g
vaniljebælg
1
gelatine
4 plader
jordbærsauce:
jordbær (friske eller frosne)
300 g
Hermesetas Drys-Let
2 tsk
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
8585
2146
kcal
2044
511
Protein g
30.5
7.5
Kulhydrater g
89
22
Fedt g
176.5
44