Panna cotta med hvid chokolade og jordbær
Opdag en af de mest populære desserter på ny: Smag panna cotta med hvid chokolade, jordbær og den lette sødme fra Hermesetas.
Forberedelse
- Blød gelatine-pladerne op i koldt vand. Bræk chokoladen i stykker, hæld den i en gryde sammen med Hermesetas Drys-Let, den opskårne vaniljebælg og den usyrnede fløde og smelt ved svag varme.
 - Tag vaniljebælgen ud af fløden og opløs den udtrykte gelatine i den stadig varme fløde. Fordel den varme masse på 4 glas og sæt den på køl i minimum 4 timer.
 - Tilbered først jordbærsaucen kort før servering. 
Skær halvdelen af jordbærrene i små tern. Blend den anden halvdel sammen med 1 tsk Hermesetas Drys-Let og tilsæt jordbærrene i tern. Hæld jordbærsaucen over panna cottaen og pynt med hvide chokoladeflager. 
Næringsværdier pr. portion
2146
                kj
              511
                kcal
                
              7.5
                protein g
                
              22
                kulhydrater g
                
              44
                fedt g
                
              Ingredienser til 4 portioner
Panna cotta:
| 400 ml | usyrnet fløde | 
| 100 g | hvid chokolade | 
| 10 g | Hermesetas Drys-Let | 
| 1 | vaniljebælg | 
| 4 plader | gelatine | 
jordbærsauce:
| 300 g | jordbær (friske eller frosne) | 
| 2 tsk | Hermesetas Drys-Let |