 
        Bananmuffins med valnødder
Sie sind ein anspruchsvolles Schleckermaul? Probieren Sie diese exquisiten, gesunden Muffins mit Dinkelmehl, Haferflocken, Bananen und Walnüssen.
Forberedelse
- Varm ovnen op til 180°C over-/ undervarme Kom de tørre ingredienser (speltmel, havregryn, Hermesetas Drys-Let, bagepulver, natron og kanel) i en skål og bland det hele godt sammen. Hak valnødderne og stil dem tilside.
- Mos bananerne med en gaffel og rør dem sammen med rapsolien og ægget til en ensartet masse. Kom de mosede bananer og halvdelen af valnødderne i melblandingen og rør rundt. Fordel den færdige dej i 4 små muffinsforme, drys resten af valnødderne henover bag dem i 30 minutter.
Næringsværdier pr. portion
1420
                kj
              338
                kcal
                
              8
                protein g
                
              37
                kulhydrater g
                
              17.5
                fedt g
                
              Ingredienser til 4 portioner
| 70 g | Speltmel | 
| 50 g | Havregryn, finvalsede | 
| 5 g | Hermesetas Drys-Let | 
| 1 tsk | Bagepulver | 
| 1 tsk | Natron | 
| 1/2 tsk | Kanel | 
| 2 stk. | Bananer, meget modne | 
| 3 spsk | Rapsolie | 
| 1 stk. | Æg (str. M) | 
| 40 g | Valnødder | 
 
         
        