Low Carb Blåbær Muffins
Low Carb-opskrift til fans af blåbærmuffins ➤ Nemt og hurtigt, men samtidig så lækre, at smagsløgene vibrerer. Vil du smage?
Forberedelse
- Varm ovnen op til 180°C over- / undervarme og læg 6 små papirforme i en muffinform (eller smør den med fedststof og drys med malede mandler).
- Kom malede mandler, Hermesetas Drys-Let, bagepulver og salt i en skål og rør det sammen. Tilsæt æg og mælk og rør det sammen til en ensartet dej.
- Vask blåbærrene og vend dem i dejen. Fordel den færdige dej i de forberedte forme og bag dem på midterste rille i ovnen i ca. 25 minutter.
Tipp: Hvis du bruger frosne blåbær, skal disse ikke tøes op først, men blot vendes i dejen frosne.
Næringsværdier pr. portion
733
kj
174
kcal
9
protein g
3.5
kulhydrater g
14
fedt g
Ingredienser til 6 portioner
150 g | Malede mandler, uden skind |
3 spsk (ca. 6 g) | Hermesetas Drys-Let |
1 tsk | Bagepulver |
60 ml | Mælk |
2 stk. | Æg (størrelse M) |
75 g | Blåbær |