Search

Low Carb Blåbær Muffins

30 minutter
Bagning
Desserter

Low Carb-opskrift til fans af blåbærmuffins ➤ Nemt og hurtigt, men samtidig så lækre, at smagsløgene vibrerer. Vil du smage?

Forberedelse

  1. Varm ovnen op til 180°C over- / undervarme og læg 6 små papirforme i en muffinform (eller smør den med fedststof og drys med malede mandler).
  2. Kom malede mandler, Hermesetas Drys-Let, bagepulver og salt i en skål og rør det sammen. Tilsæt æg og mælk og rør det sammen til en ensartet dej.
  3. Vask blåbærrene og vend dem i dejen. Fordel den færdige dej i de forberedte forme og bag dem på midterste rille i ovnen i ca. 25 minutter.

    Tipp: Hvis du bruger frosne blåbær, skal disse ikke tøes op først, men blot vendes i dejen frosne.

Næringsværdier pr. portion

733
kj
174
kcal
9
protein g
3.5
kulhydrater g
14
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 6 portioner

150 g Malede mandler, uden skind
3 spsk (ca. 6 g) Hermesetas Drys-Let
1 tsk Bagepulver
60 ml Mælk
2 stk. Æg (størrelse M)
75 g Blåbær
150 g Malede mandler, uden skind 3 spsk (ca. 6 g) Hermesetas Drys-Let 1 tsk Bagepulver 60 ml Mælk 2 stk. Æg (størrelse M) 75 g Blåbær