Fransk chokoladekage uden mel
Oh la la: Für den französischen Schokokuchen brauchen Sie kein Mehl. Hier dreht sich alles um feinste Schokolade, weiche Butter, frische Eier, etwas Zimt.
Forberedelse
- Varm ovnen op til 180°C varmluft. Hak chokoladen, skær smørret i små tern og smelt begge ingredienser i en skål over et vandbad.
- Bland kakaopulver sammen med Hermesetas Drys-Let og kanel og vend det i den smeltede chokolade- og smørmasse. Til sidst røres ægget i til en ensartet dej.
- Smør en springform (gerne 20 cm i diameter), hæld dejen i formen og bag den på midterste rille i 50 minutter.
Tip: Om vinteren bliver kagen også virkelig lækker, hvis man bruger honningkagekrydderi i stedet for kanel.
Næringsværdier pr. portion
1520
kj
362
kcal
5.5
protein g
14.5
kulhydrater g
31.5
fedt g
Ingredienser til 8 portioner
200 g | Smør |
200 g | Mørk chokolade (min. 60 % kakao) |
20 g | Kakaopulver, stærkt affedtet |
10 g | Hermesetas Drys-Let |
1/2 tsk | Kanel |
4 stk. | Æg (størrelse M) |