Search

Fransk chokoladekage uden mel

70 minutter
Bagning
Desserter

Oh la la: Für den französischen Schokokuchen brauchen Sie kein Mehl. Hier dreht sich alles um feinste Schokolade, weiche Butter, frische Eier, etwas Zimt.

Forberedelse

  1. Varm ovnen op til 180°C varmluft. Hak chokoladen, skær smørret i små tern og smelt begge ingredienser i en skål over et vandbad.
  2. Bland kakaopulver sammen med Hermesetas Drys-Let og kanel og vend det i den smeltede chokolade- og smørmasse. Til sidst røres ægget i til en ensartet dej.
  3. Smør en springform (gerne 20 cm i diameter), hæld dejen i formen og bag den på midterste rille i 50 minutter.

    Tip: Om vinteren bliver kagen også virkelig lækker, hvis man bruger honningkagekrydderi i stedet for kanel.

Næringsværdier pr. portion

1520
kj
362
kcal
5.5
protein g
14.5
kulhydrater g
31.5
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 8 portioner

200 g Smør
200 g Mørk chokolade (min. 60 % kakao)
20 g Kakaopulver, stærkt affedtet
10 g Hermesetas Drys-Let
1/2 tsk Kanel
4 stk. Æg (størrelse M)
200 g Smør 200 g Mørk chokolade (min. 60 % kakao) 20 g Kakaopulver, stærkt affedtet 10 g Hermesetas Drys-Let 1/2 tsk Kanel 4 stk. Æg (størrelse M)