Search

Sæson: Sommer

Broccoli- og blomkålssalat

Broccoli- og blomkålssalat TILBEREDNING: Skyl broccoli og blomkål og skær dem i små buketter. Hæld det i en gryde med en lille smule kogende vand i bunden, læg låg på og blanchér i 2 minutter. Sigt vandet fra og lad broccoli og blomkål dampe af. Skær rødløg i små tern. Steg kalkunbacon på en pande […]

Læs mere

Æble- og tyttebærkage med valnødder

Æble- og tyttebærkage med valnødder TILBEREDNING: Stil ovnen på 175 ºC. Smør en springform på 22 cm i diameter, og drys den med rasp. Rør smeltet margarine og Hermesetas Drys-Let. Let sammen. Skil æggeblommerne fra æggehviderne. Pisk æggeblommerne i, én ad gangen, og mælken. Tilsæt mælk blandet med bagepulver, hakkede valnødder og til sidst tyttebær. […]

Læs mere

Fransk Æbletærte

Fransk Æbletærte TILBEREDNING: Bland smør, Hermesetas Drys-Let eller Hermesetas Flydende og æggeblomme sammen og arbejd gradvist melet ind i blandingen. Tilsæt om nødvendigt vand, så der opnås en blød, men ikke klistret dej. Fordel tærtedejen i en lav 23cm form. Køl indtil den skal bruges. Forvarm ovnen til 190°C Skræl æblerne og skær dem i […]

Læs mere

Hindbærcheesecake

Hindbærcheesecake TILBEREDNING: Smelt smørret i en skål i mikroovnen. Hæld kiksene i en food processor og blend, indtil de er blevet til fine krummer. Tilsæt det smeltede smør og blend igen. Beklæd bunden af en springform (18 cm) med bagepapir og fordel kikseblandingen over bunden. Tryk blandingen godt ned så den bliver helt fast og […]

Læs mere

Bagte asparges med creme fraiche-dressing

Bagte asparges med creme fraiche-dressing TILBEREDNING: Tænd ovnen på 230 °C (alm. ovn, ikke varmluft). Rens aspargesene og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Dryp ovenolien over, vend aspargesene i olien og drys med sesamfrø. Hak mandlerne fint og drys dem over til sidst. Bag aspargesene i ovnen i 12 minutter. Men aspargesene […]

Læs mere

Mozzarellasalat

Mozzarellasalat TILBEREDNING: Skær tomaterne i både og anret dem på et stort fad. Hak rødløget fint og drys det over tomaterne sammen med basilikumbladene. Riv mozzarellaen i mindre stykker og fordel stykkerne over tomaterne. Slut af med en smule friskkværnet peber. Lav dressingen ved at blande olivenolie, balsamicoeddike, Hermesetas Flydende og havsalt i en skål […]

Læs mere

Iskaffe

Iskaffe TILBEREDNING: Bland den kolde kaffe med Hermesetas Flydende. Fyld to glas med isterninger, og hæld kaffen over isterningerne. Top glasset med sødmælk.

Læs mere

Ristede kikærter

Ristede kikærter TILBEREDNING: Varm ovnen op til 175 °C. Sigt vandet fra kikærterne, og hæld dem i skål. Bland kikærterne med de øvrige ingredienser, og rør godt rundt. Kom kikærterne på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i 35 – 45 minutter eller indtil de er sprøde. NOTES: Perfect as a snack or […]

Læs mere

Coconut tops

Coconut tops TILBEREDNING: Forvarm ovnen på 200 °C. Hæld kokosmel i en stor skål. Smelt kokosolien, og hæld den over kokosmelet. Slå æggene ud i skålen, og tilsæt til sidst Hermesetas. Rør grundigt rundt, indtil kokosmassen er helt ensartet. Skyl hænderne i koldt vand, og form kokosmassen til 10 toppe med våde hænder, så kokosmassen […]

Læs mere

Soyamarinerede kyllingespyd

Soyamarinerede kyllingespyd TILBEREDNING: Riv ingefæren fint på et rivejern. Hæld det i en skål og tilsæt soya, risvineddike og Hermesetas Flydende. Pres hvidløgsfedet ned i skålen og rør rundt. Skær kyllingeindefileterne over på langs og vend dem i marinaden. Sæt låg på skålen eller beklæd skålen med køkkenfilm, og stil den på køl i minimum […]

Læs mere