
Grillede nektariner med mascarponecreme

Banan-/hindbæris

Jordbærscones
Jordbærscones TILBEREDNING: Skyl jordbærrene og fjern den grønne top. Læg dem i en skål og hæld citronsaft og Hermesetas Drys-Let over. Vend det forsigtigt rundt og stil skålen til siden mens du forbereder resten. Forvarm ovnen til 200 °C. Sigt mel, Hermesetas Drys-Let, bagepulver og salt sammen i en skål. Hæld smørret i en lille skål […]

Melonsalat
Melonsalat TILBEREDNING: Skær melonerne i små stykker og skær fignerne i skiver. Pil skallen af avocadoen, fjern stenen og skær kødet i små tern. Hæld melon, figner og avocado i en stor skål og vend det forsigtigt rundt. Drys med feta, ristede mandler og brøndkarse. Lav dressingen ved at blande balsamico, olivenolie og Hermesetas Flydende […]

Majskolber med koriandersmør
Majskolber med koriandersmør TILBEREDNING: Pil bladene af majskolberne og fjern trådene. Kog majskolberne i en stor gryde med letsaltet vand i 7-8 minutter. Skyl koriander og hak det fint. Hæld det i en lille skål og tilsæt smør, flødeost, limesaft, Hermesetas Flydende, salt og peber. Rør rundt. Server de varme majskolber med koriandersmørret ved siden […]

Blåbærispinde
Blåbærispinde TILBEREDNING: Skræl bananerne og skyl blåbærrene. Hæld alle ingredienser i en blender og blend igennem indtil du har en fin smoothie uden klumper. Hæld smoothien i isforme og stil formene i fryseren i minimum 6 timer indtil de er gennemfrosne.

Iste
Iste TILBEREDNING: Opvarm vand til 80 °C og hæld det over tebladene i en kande. Lad teen trække efter anbefaling på tepakken, og sigt tebladene fra. Lad teen køle helt af i køleskabet. Tilsæt Hermesetas Flydende efter smag. Skær citronen i skiver og put skiverne i kanden. Servér over isterninger og pynt med citronskiver.

Mille feuilles med hindbær og pistachie
Mille feuilles med hindbær og pistachie TILBEREDNING: Pistaciepasta Hæld pistacienødderne i en blender og blend dem godt igennem. Først bliver nødderne til mel, men efter noget tid vil nødderne blive cremede og blandingen får konsistens af peanut butter. BEMÆRK: Du skal bruge lidt flere pistacier til pastaen end der står i opskriften, da de ellers […]

Stegt spidskål
Stegt spidskål TILBEREDNING: Pil de yderste blade af spidskålene og skær dem over i kvarte. Smelt smørret på panden og steg spidskålene ved mellem varme 2-3 minutter på hver siden indtil siderne bliver gyldne. Drys en smule salt over spidskålene under stegning. Hæld olivenolie og limesaft i en lille skål. Hak myntebladene meget fint og […]

Jordbærtærter
Jordbærtærter TILBEREDNING: Tærtebund Bland mel, Hermesetas og salt i en køkkenmaskine. Tilsæt smør og vand, og rør indtil smørret er godt fordelt, og blandingen tager form af små krummer. Tilsæt æggeblommen, og rør indtil dejen samler sig. Vend dejen ud på køkkenbordet og saml dejen uden at ælte den for meget. Pak dejen ind i […]
- « Forrige side
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 9
- Næste side »