
Sommerbowle
Bål med fyra frukter TILBEREDNING: Vask jordbærene og del dem midt over Skræl kiwierne og skær dem i skiver Skær melonerne midt over, fjern kernerne og skær melondelene i skiver. Skær skallen af og skær op i små terninger. Skær fersknerne midt over, fjern stenene og skær ferskendelene i skiver. Skræl lichtierne, halver dem og […]

Varm kyllingecitronsalat
Varm kyllingecitronsalat TILBEREDNING: Riv den gule skal af en citron og pres saften ned i en røreskål. Rens chilien for frø, skær den i strimler og bland chilistrimler, Hermesetas Drys-Let og krydderier sammen med revet citronskal og saft. Læg kyllingefileterne i skålen, rør rundt og lad marinere i 30-60 minutter ved stuetemperatur. Rør dressing-ingredienserne sammen. […]

Påskekager
Påskekager TILBEREDNING: Forvarm ovnen til 190°C/gas: trin 5. Bland margarine og Hermesetas Drys-Let sammen, indtil det er let og luftigt. Bland næsten hele ægget i, gem lidt til glasur, sammen med citronskallen. Tilsæt mel, salt og natron. Tilsæt til sidst korender og de kandiserede frugtskaller og bland til en blød, men ikke klæbrig dej. Hæld […]

Kirsebær med luftig chokoladesauce
Kirsebær med luftig chokoladesauce TILBEREDNING: Bland kirsebær, Hermesetas Drys-Let, vin og vaniljesukker i en skål. Stil skålen i køleskabet i to timer. Bland Hermesetas Drys-Let, kakaopulver og vin til saucen. Pisk fløden til blødt skum og bland det sammen med kakaopulveret. Fordel kirsebærrene med saften i små dessertskåle. Hæld saucen over kirsebærrene lige før serveringen, […]

Abrikossouffle
Abrikossouffle TILBEREDNING: Læg abrikoser og revet appelsinskal i en gryde med 450 ml vand og pocher forsigtigt frugten i 30 minutter, indtil den er blød. Imens lægges husblassen i en lille skål. Hæld appelsinsaften over og lad det ligge i blød. Når frugten er blød tilsættes den udblødte husblas. Rør rundt, indtil alt er opløst, […]

Abrikos- og ribs-terrine
Abrikos- og ribs-terrine TILBEREDNING: Kog de friske og tørrede abrikoser op i appelsinsaft lad det koge i ca. 10 minutter, indtil de er bløde. Miks det i en blender og hæld det tilbage i gryden. Rør agar-agar pulveret med vand, bland med Hermesetas Drys-Let og hæld det i gryden. Kog massen op igen under omrøring, og […]

Ananasdrøm
Ananasdrøm TILBEREDNING: Skræl ananassen, skær den midterste, træagtige del fra. S kær frugtkødet i mindre stykker og blend med frugtsaften. Sød til med Hermesetas Flydende (eller) Hermesetas Drys-Let. Bland kærnemælken i. Serveres med det samme.

Orientalsk appelsinsalat
Orientalsk appelsinsalat TILBEREDNING: Skræl og skær appelsinerne i stykker. Bland den appelsinteen, det Hermesetas Flydende, kanel, citronskal og citronsaft, og drys appelsinstykkerne med denne blanding. Stilles i køleskabet i 1 time. Skær dadlerne i strimler, pistacien i små stykker og granatæblet halvt over, fjern frøene og fordel det ud over appelsinerne. Pynt salaten med myntebladene.

Frugtkompot
Frugtkompot TILBEREDNING: Fjern stenene/skallen fra frugterne, fjern kernehusene og hak frugterne i passende stykker. Kog alle de andre ingredienser op under omrøring. Hæld frugterne i sammenkogningen, og lad dem simre, indtil de er blevet bløde, men inden de går i opløsning. Hæld det på glas med det samme og stadig er varmt. Luk godt til.
- « Forrige side
- 1
- …
- 3
- 4
- 5